Home / Новини / Skype отново се бъгна

Skype отново се бъгна

Стотици потребители на Skype се оплакват, че отново имат проблем с програмата. Само преди броени дни Skype беше недостъпен за стотици недоволни потребители. Техническият проблем беше отстранен сравнително бързо и програмата заработи с пълна сила.

Skype отново се бъгна, за ужас на най-запалените си фенове, които разчитат на безплатната комуникация и водеоразговорите ежедневно. Новият собственик Microsoft си заслужи много недоволни коментари от страна на потребителите, които дори констатираха, че всичко, с което се захване бил Гейтс “дава фира”.

Компютърните специалисти, които се грижат за популярната програма са тези, които са се грижили и преди за нейното усъвършенстване, затова обвиненията на потребителите са неоснователни.

Специалистите препоръчват да си изтеглите старата версия на Skype, защото засега тя е най-надеждна. Ако не желаете да направите това, ви остава единствено да чакате и да се надявате, че усилията на компютърните спецове ще доведат до успех в най-скоро време и любимата ви програма за комуникация и чат ще заработи отново, неясно до кога.

сподели ме

One comment

 1. Компютърен Спец

  Здравейте,
  Все пак, ако не ви се чака и решите да си оправите скайпа сами, ви предлагам временно решение на проблема. 🙂
  1. натиснете START
  2. намерете RUN и го стартирайте
  3. напишете: %appdata%\skype и натиснете ENTER
  4. изтрийте файла shared.xml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*