Home / Красота / Синди вече не е за минижуп

Синди вече не е за минижуп

Световноизвестната красавица спира дъха на мъжете вече две десетилетия

45-годишната Синди Крауфорд е в блестяща форма. Никой не може да й даде годините, тъй като бившата моделка просто сияе. Въпреки изящната й фигура обаче има една малка, но съществена подробност, която скоро няма да й позволява да носи малка черна рокля. Колената на популярната амазонка вече не са така секси, както преди 5-10 години и кожата в тази деликатна област се е отпуснала. Това направи силно впечатление на модните корифеи на визитата в Москва, където Крауфорд се появи ултракъса черна пола, пише “Розали”.

Синди съвсем не е единствената световноизвестна красавица, която има този проблем. Мадона , Гуинет Полтроу и Памела Андерсън също се оплакват от отпусната кожа в областта на колената. Сексапилната бивша любима на Аштън – Деми Мур, се подложи на пластична операция и отстрани този проблем. Все пак е омъжена за доста по-млад плейбой. Това, разбира се, не попречи на Аштън да скочи в леглото с палава студентка.

Известните дами от хайлайфа смело се подлагат на пластични интервенции, но понякога остават грозни белези, които не се заличават особено с времето. Една пола под коляното също може да е много секси и идеално да подхожда на жена около възрастта на Синди.
share button

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*