Home / Красота / Шок! Гърдите на фризьорка не спират да растат (СНИМКА)

Шок! Гърдите на фризьорка не спират да растат (СНИМКА)

Младата жена е ужасена от напращялото си деколте

Рейчъл е жената с най-големия естествен бюст във Великобритания. Заради впечатляващите си размери днес тя е звезда и има ангажименти в различни тв програми. Снима се за известни списания, където щедро показва естествените си гърди. Бюстът й обаче не спира да расте. През 2008 година тя се е радвала на завидните 107 см., а сега може да се похвали с 110 см. Килограмите на момичето си оставали същите. Не е забременявала, нито е приела хормонални таблетки.

За Рейчъл се надпреварват от различни шоута на Острова, където мерят обиколката на гърдите й и всички дружно й се възхищават. От природната си надареност младата жена вече е направила завидна кариера и се радва на пари и лукс. Няма информация дали е успяла да завърти и някой богат любовник.

Рейчъл споделя, че не се притеснява да отделят такова голямо внимание на гърдите й. Показва ги смело на всички, защото са дар Божи и няма какво да крие. Знае прекрасно, че всеки мъж, с който се запознае, я забелязва първо заради щедрата й гръдна обиколка. Дори планира да застрахова гърдите си, защото те са най-голямото й преимущество. Как приемат тази показност пуританите във Великобритания – не е ясно…
споделяне в социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*