Home / Новини / Емануела се натисна на Жан-Клод

Емануела се натисна на Жан-Клод

Актьорът втрещи столичните мадами в “Син Сити”

снимки: "Нов фолк"

Холивудският актьор се появи в известното нощно заведение “Син Сити”, където предизвика истинска истерия сред силиконовите мадами. Мълвата за появата му бързо се разпространи, защото за отрицателно време чалготеката преливаше от напористи фенки. Дори собственикът на клуба забелязал наплива от силикон и изкоментирал духовито, че ще се пръснат по шевовете от деколтета и минижупи. Емануела бе на участие в друго заведение, но дори това не се оказа пречка за златотърсачката. Съпроводена лично от охраната певицата се залепи за Жан-Клод ван Дам. За огромното съжаление на певицата, актьорът се отнесе към нея, както и към останалите гърли.

“Трябваше поне да го хвана за оная работа, да проверя дали му става от стероидите” – закахъри се Емануела.

Изпълнителката от лекия жанр не пропусна да се запознае и със Силвестър Сталоун, но и с него не й се отвори парашутът. Актьорите от техния ранг са свикнали да стават обект на внимание от страна на моделки и ВИП компаньонки. Дори се забавляват с истерията на напористите златотърсачки, които търсят поле за изява и дебел портфейл.

Жан-Клод ван Дам пристигна в България за снимките на продължението на “Непобедимите”, заедно с Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Джейсън Стейтъм.
share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*