Home / Лайфстайл / Нещата, без които една жена не може!

Нещата, без които една жена не може!

Има някои неща, които всяка жена трябва да притежава

1. Качествена бяла и декоративна козметика
Може и да не се гримирате всеки ден, но това не означава, че не се нуждаете от готин грим. Ако ви се наложи да отидете на парти, почти невъзможно е да тръгнете на покупки последния момент. Всяка жена трябва да притежава качествен крем за лице, една натисна добра спирала, които прави миглите зашеметяващи, неутрален гланц и руж ( перли).

2. Шикозни обувки
Секси обувките са задължителни за всеки гардероб. Възможно е да ги обуете два пъти в годината – на Коледа и на рождения си ден, но това съвсем не ги прави излишни.

3. Малка черна рокля
Клише или класика – няма значение. Вие можете да интерпретирате според вкусовите си предпочитания. Важното е да имате една действително перфектна рокля, която ви представя в най-добрата ви светлина.

4. Красиво бельо
Качественото бельо говори за себеуважение, класа и вкус. Малко е конфузно да се съблечете за първи път пред новата си тръпка със сутиен и бикини от различни материи и цветове. Препоръчително е да инвестирате в два, три комплекта хубаво бельо.

5. Готини снимки
Дори да не обичате да се снимате, винаги е добре да имате някоя и друга снимка, на която изглеждате страхотно. Ако обичате да експериментирате, можете да си направите професионална фотосесия. Виждайки се отстрани, вие ще придобиете повече самочувствие и увереност. Добрият фотограф ще знае как да извлече максимума от вас. Естествено, не разпространявайте веднага готините фотоси безразборно в интернет.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*