Home / Новини / Сексуален тормоз било жена да яде сладолед пред мъж (ВИДЕО)

Сексуален тормоз било жена да яде сладолед пред мъж (ВИДЕО)

Дами, кротко със сладоледа

Жените, които ядат сладолед пред мъж, много скоро могат да бъдат санкционирани. Финландски адвокати и юридически експерти анализират поведението на мъжете, когато срещу тях дамите си похапват сладолед. Експертите смятат да обявят за престъпление от сексуален характер това нахалство от страна на жените, пише БЛИЦ.

Финландска юридическа асоциация пък приема за сексуално престъпление консумирането на всяка храна на обществено място, която жените хапват твърде провокативно. Тъй като до този момент тази открита провокация от страна на дамите не е регламентирана от закона, специалистите препоръчват това да стане в най-близкото бъдеще, за да спасят мъжете от сексуален тормоз.

Оказва се, че сладоледът, бананите, захарните пръчици и близалки е редно да се консумират само у дома, за да няма глоби. Жените, които си позволяват тази “наглост” пред погледите на горките мъже, могат да бъдат подведени под отговорност за сексуално малтретиране.

През летните месеци мъжете са достатъчно провокирани ежедневно от разголените тоалети на дамите и сладострастното похапване на сладолед им идва в повече. Затова и юристите се надяват до другото лято да успеят да намерят повече привърженици на своята идея и да въведат по-строг контрол.

Интересно е каква ще е реакцията на жените, които смело могат да обявят това за дискриминация. От друга страна пък това може да има и хубава страна. Сладоледът и без друго е калоричен.
споделяне на връзка

One comment

  1. Тези опити за санкции сигурно идват от талибаните, превзели са цяла европа…. Горките задрьстеняци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*