Home / Споделено / През сълзи и сополи ми призна: Изневерих ти с баровец!

През сълзи и сополи ми призна: Изневерих ти с баровец!

На 33 години съм от Варна. Харесва ми вашия сайт и реших да ви пиша за купона. Ако не е уместно, вие ще си прецените и няма да пуснете историята ми.

Падам си философ по рождение, изкарвам си хляба с рисуване. Дали се справям, не мога да кажа.

Рисувам през зимата и продавам платната си през лятото по Черноморието.

Всеки сезон съм в различен комплекс, рядко повтарям. Не обичам да се заседявам на едно място, откакто тя си тръгна.

Бяхме заедно 7 години.

Живяхме в моя апартамент и градихме планове за бъдещето.

Тя продаваше в един магазин на бул. “Княз Борис” и покрай отраканите си колежки много се промени. Започна да излиза с тях, смени си стила на обличане и дори в държанието й не можех да я позная понякога. Тази промяна не стана изведнъж.

В един момент забелязах, че е спряла да носи бельо, което много ме озадачи. Тя вече не беше моето момиче.

Чувствай я дистанцирана и хладна. На купона за рождения ми ден я хванаха на къс пас и я провокирах да си признае какво я прихваща.

изневерих

Тя ми призна всичко

Бях си пийнал и ми беше дошла смелостта. Тогава през сълзи и сополи ми призна, че се запознала с някакъв баровец, който й обещавал хубав живот, пари и лукс. И патката се подлъгала.

Срещала се с него, а не с колежките си, както ми казваше. Изгоних я на момента. Не исках да я видя повече.

Беше ми много трудно.

Започнах се с друго момиче, което изглеждаше свястно.

Отидохме заедно до Велико Търново за празника на града. Там отседнахме в една стая и станахме интимни.

Връзката ни продължи около месец. На мен ми беше все едно за нея.

Зад гърба й предложих на колежката й да отидем на басейн, а тя глупачката ме издала и стана една.

Разделихме се.

Сега уличницата, която ме заряза заради богаташа, ми се обажда. Разказва ми, че я държал в някаква квартира. Идвал два пъти в седмицата.

Бил женен и т.н.

Слушам, но вече не се трогвам. Лед съм.

Снимка: Pixabay.com

6 comments

  1. миличък ,малко избързваш дай си време и не се дръж като бившата защото другите не са виновни .Не може да наказваш тях за това което друга е направила.Аз го разбрах по трудния начин но го разбрах .Само трябва да си дадеш време да ти мине и НИКОГА не се връщай при нея ,ще дойде жената която е за теб ,но трябва да си готов да я приемеш .Успех:)

  2. Всички са такива. Не всички ще се подлъжат за някой с пари, но ако са били дълго време с теб или ще попаднеш в категория „не ми обръща внимание, не се чувствам вече обичана“ или „мил е, но вече е толкова скучен, искам нещо ново, просто искам да се почувствам желана, да се почувствам жена“ или перефразиране на някоя от тия две глупости. И да не ти изневери, ще го прави с месеци в мислите си, след което ще те зареже. Сигурно съществуват истински, верни и честни момичета, но и да има, не съм намирал такова.

  3. Ne moga da kritikuvam ili da komentiram sluchkata ti poradi pri4inata che samo vie znaete kakvo e bilo…no smqtam da ti dam syvet – nikoga, nikoga ne se vry6tai nazad, davai vsi4ko ot sebe si vyv vsqka edna vryzka i shte razbere6 dali naistina obi4a6 nqkogo naistina silno, i dali si gotov da napravish vsi4ko za neq….to4no togava kogato pak shte doide mig na karanici i sylzi i togava ne6to shte te nakara da naru6i6 pyrvoto pravilo…“Nikoga ne poglejdai nazad“ 🙂 Abe prosto bydi takyv kakyvto si i ni6to pove4e ;]

  4. Диляна

    Здравей, прочетох историята и бих те посъветвала преди да се хвърляш във нова връзка, да излекуваш раните от старата, а не да ги прехвърляш върху следващата жена в живота си. Най-малкото ти ще страдаш от всичко това , просто дай си време , обмисли нещата , и си дай шанс отново да бъдеш щастлив .

  5. Olive Neyman

    Не бързай за нова връзка, трябва да преодолееш бившата. Наистина има свестни момичета и съм повече от сигурна, че едно такова някъде те чака. За да бъдеш напълно готов към нова любов, първо трябва да простиш и да се освободиш от обидата…

  6. Миличък, и ти си постъпил долно с другото момиче – тя какво е виновна, че си се опарил от първата? Ако искаш чисти постъпки, самият ти трябва да си чист отвсякъде

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*