Home / Новини / Родна манекенка с роля в “Непобедимите 2”

Родна манекенка с роля в “Непобедимите 2”

Венета Харизанова доказа за пореден път, че е хипер амбициозна

Манекенката успя да си уреди роля в мегапродукцията “Непобедимите 2”. Тя сподели, че ролята й ще се снима два дни, но все още е в очакване, тъй като й казали да изчака. В началото ангажиментът й бил сигурен, но после станало ясно, че продуцентите могат да ангажират за въпросната роля холивудска звезда. Така уж й гарантирали участие, но после се отметнали. Все пак още има надежда, че ще блесне в холивудската продукция.

Венета бе обвинена, че е причаквала звездите от “Непобедимите 2” пред хотела, че се е навъртала във фитнеса.

“Как е възможно да преследваш някого във фитнес? Това звучи несериозно. Във въпросния фитнес ходя от 7 години. Освен това тези звезди ходят с охрана. А и нито един от тях няма да тръгне да се занимава с която и да е българка. Истината е, че работя по същия проект и продължавам да работя по него. Дори не съм ги виждала на живо с изключение на Силвестър Сталоун, който всъщност очакваше да бъде най-труден за комуникация” – контрира упреците Харизанова.

Амбициозната манекенка е известна като българската Моника Белучи и никак не е случайно, че ще участва в продукция от класата на “Непобедимите 2”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*