Home / Хороскоп / Хороскоп за 28 октомври 2011

Хороскоп за 28 октомври 2011

Овен – концентрирали сте се върху задачите си за деня и целият ви ден ще премине в усилена работа. Помислете за пълноценна почивка поне през уикенда.

Телец – концентрирани, мотивирани и организирани сте днес. Нещо нетипично за вас в края на работната седмица.

Близнаци – предстоят ви промени, които ще бележат едно ново начало за вас. Ще получите протекцията на високопоставен роднина.

Рак – опитвате се да бъдете по-организирани и ползотворни. Сами ще намерите решение на този въпрос. Помислете с кои дейности губите най-много време.

Лъв – денят е наситен с енергии, но това ще се окаже благоприятно за вас. Стабилизирате позициите си на работното място и печелите квота напред.

Дева – кипите от идеи днес. Някои от тях не са подплатени с логика, но пък музата ви може да роди и нещо гениално.

Везни – успешен ден се очертава за вас. Пламенно посрещате дългоочаквана новина, която ще промени много от плановете ви за близкото бъдеще.

Скорпион – бъдете внимателни в контактите си околните. Дайте повече време на отсрещната страна да ви убеди в доводите си.

Стрелец – днес ще успеете да отхвърлите доста задачи и много скоро ще съберете плодовете на усиления си труд. Находчиви и инициативни сте и това озлобява колегите ви.

Козирог – натоварени сте с решаването на финансови въпроси. Приведете в ред документацията в офиса, за да спечелите повече време в ежедневната си работа.

Водолей – давате любов и разбиране и получавате същото. Близките ви отвръщат с мили жестове и това стопля сърцето ви.

Риби – душата ви е замръзнала. Имате нужда от нежност и топлинка. Помислете къде грешите, за да не ги получавате.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*