Home / Новини / Резил! Опашати лъжи и пълна излагация в “Милионер търси съпруга”

Резил! Опашати лъжи и пълна излагация в “Милионер търси съпруга”

Момиченца на по 20 г. се обясняват в любов на 50 г. плейбой

Шоуто “Милионер търси съпруга” прави сериозна конкуренция на тв новелите. Положението в така нареченото реалити е досущ като сапунен сериал. Също толкова абсурдно и нелогично звучат думите на хубавките девойки, които се кълнат в любов на милионера. И всяка една не пропусна да отбележи колко иска да бъде с него, колко го харесва, но нито една не призна истината. А истината е, че няма как да бъдат влюбени всичките тези чаровни момичета в един и същи мъж. В случая говорим за Христо Сираков, а не за Рамбо все пак.

Всеки един епизод от шоуто ни залива с доза измислица, сълзливи изповеди, омазани с обилно количество сълзи и сополи, че дори и ревност. Намериха се дори и такива – да ревнуват. Изглежда някои от момичета се вкараха не във филм, ами в цял спектакъл с ролята си на кандидат-булки.

“Милионер търси съпруга” е една голяма шега с любовта. Няма и помен от съмнение кой какво търси в предаването. И това не е любов, не е приятелство. Наречете го секс, наречете го пари, наречете го ПР, но не и предаване, което търси съпруга…

loading...

2 comments

  1. tva predavane e edna pylna typotiq :D:D:D komediaaa

  2. По добре ще бъде ако „Милионер търси жена “ бъде спряно от ефир !!! Какво морално и етично намирате в него … Просто пари на вятъра се дават …ако тава е същността му !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*