Home / Рецепти (page 22)

Рецепти

Рецепти за готвене – лесни и бързи ястия с месо, зеленчуци. Рецепти за баници, торти и всякакви сладки. Идеи за кухнята

Как да си направим ефектна солена торта?

Тази рецепта е от онези, които позволяват експериментиране с продуктите. Ако заложите на любимите си съставки, крайният резултат със сигурност ще ви хареса. Примерна рецепта за солена торта: хляб 600 ...

Read More »

Как да си изпечем чушки без чушкопек?

Печените чушки са любима храна на много хора. А ароматът им е неповторим! Ако и вие имате желание да си изпечете чушки, но нямате чушкопек, можете да изпробвате един лесен ...

Read More »

Как трябва да се реже тортата, за да е винаги сочна и вкусна?

Много хора обожават да похапват торта и няма начин важно празненство да мине без този сладкиш. И почти всеки човек я реже по абсолютно един и същ начин. Оказва се ...

Read More »

Овчарска салата – ето как я приготвям аз

Една от най-харесваните салати от българската кухня безспорно е овчарската салата. Предпочитат я не само българите, но и чужденците. Срещала съм различни варианти на рецептата, като аз я приготвям по ...

Read More »

Лесна торта без печене с шоколадови пасти

Продукти: 10-12 шоколадови пасти 2 бр. крем за торта 800 мл прясно мляко Приготвяне: Сухите пасти се нарязват на две и се нареждат в тава. Кремът се приготвя с прясното ...

Read More »

Красиви и вкусни таралежи с кайма и яйца

С тази рецепта ще впечатлите всички – и големи, и малки. Освен че таралежите са много вкусни, те са и красиви. Продукти: За плънката: 10 яйца 2 моркова 70 грама ...

Read More »

Мармалад от шипки – незабравим вкус от детството (лесна рецепта)

Мармалад от шипки – лесна рецепта Помните ли вкуса на мармалада от шипки, който сте яли като малки при баба на село? Този, който се продава в магазина, изобщо не ...

Read More »

Лесна торта с готова шоколадова глазура

Продукти: За тестото: 1 яйце 1 с.л. вода 125 грама захар 1 ч.л. канела брашно за твърдо тесто масло за намазване За плънката: 250 грама захар 4 яйца 250 грама ...

Read More »