Home / Рецепти (page 10)

Рецепти

Рецепти за готвене – лесни и бързи ястия с месо, зеленчуци. Рецепти за баници, торти и всякакви сладки. Идеи за кухнята

Домашна шоколадова торта с шарени бонбони

Продукти за два блата: 2 чаши брашно 3 яйца 400 гр. заквасена сметана 1 и половина чаша захар 5 суп.л. какао половин ч.л. сода бикарбонат За сиропиране на блатовете: сок ...

Read More »

Най-лесната рецепта за кюфтенца от зеле

Продукти за кюфтенцата: половин килограм зеле 2 яйца 150 гр. извара и още толкова брашно 100 гр. заквасена сметана сол и черен пипер олио Приготвят се по следния начин:  Махнете горните листа на ...

Read More »

Ето така се приготвя уникално вкусна пица с месо и моцарела! (ХИТ рецепта)

Как да си направим домашна пица с месо? Продукти за тестото: 1/2 ч.л. суха мая 1 ч.ч. брашно по 1/2 ч.л. захар и сол 1-2 с.л. олио 125 мл. вода ...

Read More »

Превъзходни кроасани с масло и мляко (ВИДЕО)

Продукти за кроасаните: 20 гр. прясна мая 500 гр. брашно 150 мл. топло мляко 100 мл. вода олио 180 гр. масло по 1 с.л. сол и захар 1 жълтък 2 ...

Read More »

Пухкава погача „Корнет“ – вижте как се прави (ВИДЕО урок)

питка

Съставки: около 700 гр. брашно 40 гр. мая 250 мл. прясно мляко 2 яйца 125 мл. олио 1 с.л. захар 1 с.л. сол 100 гр. масло или маргарин 1 жълтък ...

Read More »

10 страхотни карвинг идеи със зеленчуци (СНИМКИ)

Ето как можете да украсите ястията, които приготвяте у дома Не е нужно да сте карвинг майстори, за да зарадвате близките си със страхотно украсени ястия. Щом имате желание и малко ...

Read More »

Питка „Слънчоглед“ – вижте как се прави!

Продукти: 250 гр. прясно мляко 10 гр. захар 25 гр. прясна мая 700 гр. брашно 2 яйца 90 гр. слънчогледово олио 20 гр. сол 100 гр. разтопен маргарин или краве ...

Read More »

Тази кулинарка ще ви покаже как се приготвя вкусно зеле със свинско месо (ВИДЕО)

Тази уникална баба, която вече има стотици фенове в YouTube, ще ви покаже как можете да си приготвите вкусно зеле със свинско месо. Хората, които редовно следят сайта, знаят, че ...

Read More »