Home / Рецепти (page 10)

Рецепти

Рецепти за готвене – лесни и бързи ястия с месо, зеленчуци. Рецепти за баници, торти и всякакви сладки. Идеи за кухнята

Превъзходни кроасани с масло и мляко (ВИДЕО)

Продукти за кроасаните: 20 гр. прясна мая 500 гр. брашно 150 мл. топло мляко 100 мл. вода олио 180 гр. масло по 1 с.л. сол и захар 1 жълтък 2 ...

Read More »

Пухкава погача „Корнет“ – вижте как се прави (ВИДЕО урок)

питка

Съставки: около 700 гр. брашно 40 гр. мая 250 мл. прясно мляко 2 яйца 125 мл. олио 1 с.л. захар 1 с.л. сол 100 гр. масло или маргарин 1 жълтък ...

Read More »

10 страхотни карвинг идеи със зеленчуци (СНИМКИ)

Ето как можете да украсите ястията, които приготвяте у дома Не е нужно да сте карвинг майстори, за да зарадвате близките си със страхотно украсени ястия. Щом имате желание и малко ...

Read More »

Питка „Слънчоглед“ – вижте как се прави!

Продукти: 250 гр. прясно мляко 10 гр. захар 25 гр. прясна мая 700 гр. брашно 2 яйца 90 гр. слънчогледово олио 20 гр. сол 100 гр. разтопен маргарин или краве ...

Read More »

Тази кулинарка ще ви покаже как се приготвя вкусно зеле със свинско месо (ВИДЕО)

Тази уникална баба, която вече има стотици фенове в YouTube, ще ви покаже как можете да си приготвите вкусно зеле със свинско месо. Хората, които редовно следят сайта, знаят, че ...

Read More »

8 страхотни идеи за трапезата за Коледа и Нова година

Една от главните причини да обичаме толкова много Коледа и Нова година е, че на тези празници се събираме с най-любимите си хора около трапезата. Няма спор, че най-вкусната храна ...

Read More »

Българска салата „Суши“ с 3 продукта – ето как се приготвя

Кой е казал, че сушито е само японско ястие? Можете да си приготвите и българско суши, използвайки само 3 продукта. Нужни са ви: кисело зеле печени чушки кисели краставички Приготвянето ...

Read More »

Салата с пилешко месо и царевица

Продукти: 400 гр. пилешко филе 100 гр. сладка царевица (от консерва) 200 гр. кашкавал 400 гр. гъби (мариновани) заквасена сметана сол подправки на вкус Начин на приготвяне: Сварете филето до ...

Read More »