Home / Новини / Рамбо се залюби с българка

Рамбо се залюби с българка

Силвестър Сталоун се обзаведе с луксозна блондинка

Холивудската мегазвезда не успя да устои на родните красавици. Сталоун е бил забелязан с неизвестна блондинка в тузарски рибен ресторант на хотел “Кемпински”, научиха от в. “България днес”.

Рамбо завел момата там към 21 часа в събота. В началото в компанията им имало още един мъж, който ги напуснал след половин час. Слай и ефектната мадама си поръчали червено вино и рибни деликатеси.

По време на вечерята двойката била притеснявана от почитатели на Сталоун, но той категорично отказал да раздава автографи и помолил за спокойствие. Явно, че вечерята е била романтична. След това двамата се оттеглили в апартамента на Слай.

Няма информация коя е била красавицата, но явно не е известна в публичното пространство, защото името й щеше да гръмне в медиите.

Самата Емануела напираше за вниманието на холивудския актьор, но така и не бе удостоена с вечеря на свещи. След появата на Рамбо в столичен нощен клуб, мадамите там се изредили да се снимат с мегазвездата, но нито една от тях не си тръгнала с него. Разкритията на ежедневника показват, че Сталоун все пак се е увлякъл по нашенка, но дали става въпрос за авантюра – не се наемаме да кажем.

5 comments

 1. Мина им модата и на Сталоун и на Арнолд и на Стивън Сегал, Жан клод Ван дам, Чък Норис и всички от това поколение. Навремето бяха хит ама сега вече са полупенсионери. Няма ги вече Рамбо, терминатора, конан варварина и т.н. Колкото и да им се иска старостта си оказва влияние. Вече изкуствено поддържаната форма започва да се усеща фрапиращо. Зрителите са свикнали актьорите да са ако не точно, то поне много близки до героите, които представляват във филмите. Е, разбира се няма как да чупи железобетонни стени с главата и тялото като героя във филма, ама все пак кат изглежда като дядо друго някакси е…
  Лорд Вейдър към Оби Уан,,Силите вече те напускат старче…“
  Нека силата бъде с вас. Пък на момите дет се хващат за ,,звездите“ кат разберат че хич покритие нямат с филмовите си герои… Повечето го правят за слава ,, я вижте ме аз съм със звездата…“ обаче си еднодневка, за еднократна употреба, защот ,,звездата“ може преспокойно да си позволи всяка, а ти ще си последната, с която ,,принца“ ще иска да прекара остатъка от живота си. Освен това за твоето място има повече от десетки хиляди кандидатки трудно ще биеш конкуренцията. Мани тва ами после кат скъсате ще си за резил пред целия свят на първа страница на всички жълти вестници. ,,я таз наша Гана ли е натягаше на звездата пък нещо хич не я огря завалийката… хахахаа“ След скъсването ще си обект на присмех и подигравки и никой няма да те ще повече не за жена, любовница ами и за мишена даже никой няма да те ще,два лафа няма да има с кой да си кажеш. Ще бъдеш възприета като надута, надменна и безполезна използвачка и ще бъдеш игнорирана от абсолютно всички и всичко на 100 процента в психологически смисъл. А звездата вече ще е с друга, трета, четвърта и т.н. Звездите са далеч на хиляди светлинни години, даже може вече да не съществуват, а да виждаме още пътуващата светлина към нас. Светят ама не греят.
  На мен ако ми кажат Митьо избирай: Никол Кидман, Анджелина Джоли, Джесика Алба или която щеш звезда или Мария от третия етаж кварталната. Мария ще бъде с предпочитание може да е всякаква ама поне е достъпна и реална и за мн по-малка цена даже…. Въпрос на избор.

 2. Браво на Рамбо 🙂

 3. Не знам дали им е минала модата, но определено са хора, които ще се помнят с хитовете си, а според мен хубавите филми винаги ще са на мода.

 4. 🙂 Защо ли на LORD VADER гроздето му се струва кисело – сигурно защото е на високо ? :)))) високо, високо….

 5. тоз и оня

  Не можеш да кажеш, че на тези хора им е минала модата! Те са писали историята на киното! Твърде лековато е да свързваш техните имена с нещо толкова временно като мода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*