Home / Новини / Радина изпадна в лудост на плажа (снимки)

Радина изпадна в лудост на плажа (снимки)

Радина Кърджилова изпадна в истински ужас, когато кучето й избяга

сн.: podtepeto.com

Актрисата си помислила, че някой е откраднал кучето й. Започнала да крещи като обезумяла. Малкият й любимец буквално се изпарил. Виковете на актрисата били чути на километър, споделят очевидци. Изглеждала истински уплашена и разтревожена. Веднага си помислила, че са й взели кучето и ще искат подкуп. Богатото й артистично въображение за минути я вкарало в страшни филми и започнала да си представя най-страшното. Хората наоколо помислили, че търси изгубено дете – толкова била сърцераздирателна картинката. Лабрадорът за малко да докара истински нервен срив на младата жена.

Радина обикаляла плажа край “Баш бар” с бутилчица и цигара в ръка. Старлетката овикала околността заради любимия си пес. В спасителната акция се включили всичките й приятели, които дружно викали “Аксел, Аксел”. В един момент домашният любимец на Кърджилова се появил – бил на гости в съседната каравана. Щастливата актриса го посрещнала с думите: “Ще те убия. Къде отиде? Искаш да ме съсипеш ли?”

За “драмата” на актрисата разбраха всички в интернет пространството. От месеци тя се появява редовно в колонките за жълтини. От невинна девойка за месеци се преобрази в една от най-скандалните млади актриси.

Звездата от “Стъклен дом” се забавлява на морето без гадже – коментират светските клюкари.
бутони към социални мрежи

One comment

  1. haha da iska podkup ili otkup ??? sheeba reporterite…mn ste zle veee kavali !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*