Home / Любопитно / Подробен любовен хороскоп за 2014 година

Подробен любовен хороскоп за 2014 година

Каква ще бъде любовта за вас през новата 2014-а година? Носи ли изненади на интимния фронт годината на Синия кон?

ОВЕН

През 2014 г. свободните Овни ги очаква страстен роман. При това не е изключено дотолкова да си изгубите главата, че да тръгнете след любимия човек накрай света, като или смените местожителството си, или пътувате при него (нея) всеки път, когато ви позволява вашата работа. Най-вероятно ще ви се стори, че нищо подобно не ви се е случвало досега, затова ще цените своите чувства и своя възлюбен (възлюбена).

Ако вече сте открили своята половинка, бъдете готови тя (той) да започне да ви „дресира“, като очаква от вас някакви несвойствени ви постъпки. И ако не се съгласите да играете по новите правила, нищо няма да ви предпази от разрив в отношенията, пише „Феномен“. Освен това редом с вас може да се появи изкусител във вид на привлекателна персона, отговаряща на много от вашите естетически потребности и еротични изисквания.

zodiacТЕЛЕЦ

През 2014 г. на Телците ще им провърви в любовта – очаква ги знакова среща при странни обстоятелства, което ще постави началото на дълги и много трайни отношения. Не е изключено да откриете половинката си там, където има много дървета – по време на почивка, в парка, в ботаническа градина. Но трябва да помните, че именно от вас зависи „съдбата“ на този роман. И ако не показвате редовно на любимия човек своята привързаност, той (тя) ще се усъмни в любовта ви, а това, на свой ред, може да доведе до отчуждение.

Телците, които са семейни или имат трайна връзка, ще заздравят този съюз. Най-вероятно ви очаква раждане или дори осиновяване на дете и това събитие ще ви сплоти с любовния ви партньор, а освен това ще подари на двойката ви нови традиции. Впрочем, дори през този период да не се появи дете, ще се намери нещо друго (или някой), който да изведе отношенията ви на качествено ново ниво.

БЛИЗНАЦИ

Свободните Близнаци през 2014 г. често ще сменят възлюбените си, без особено да се замислят и да се тревожат за бъдещето. Най-вероятно ще започнете да се ориентирате към получаване на удоволствие, а не към създаване на семейство. Но при това съдбата може да се разпореди другояче и в даден момент да осъзнаете, че скоро ще станете родител. Ако раждането на дете ви плаши, не се отнасяйте лекомислено към средствата за контрацепция. Освен това може би ще напуснете мястото, където живеете в момента. Не е изключено да ви потрябва лично пространство, за да не се налага пред никого да се отчитате.

Ако сте омъжени (женени), вие сякаш нарочно ще проверявате здравината на семейните връзки. Съществува вероятност да завъртите роман с приятел (приятелка) на съпруга (съпругата) и това ще стане повод, ако не за развод, то за голям скандал, който ще засегне няколко души едновременно.

РАК

На свободните Раци 2014 г. ще донесе нещо, което ще започне като топла и малко снизходителна привързаност. Не е изключено да наблюдавате нечии похождения и дори да помагате на този човек в решаването на любовните му проблеми. Но в един момент вашето приятелско възприятие на тази персона ще се превърне в истинско, дълбоко чувство, при това най-вероятно то ще бъде взаимно. Искреността ви ще бъде оценена по достойнство и в резултат ще се сдобиете и с добър приятел, и с възлюбен (възлюбена).

Ако сте семейни, ви предстои да пазите вашата половинка от различни изкушения. Не е изключено някой да реши да съблазни вашия съпруг (съпруга) и ако навреме не се ориентирате, бракът ви ще се окаже на границата на развода. Възможно е на вашия мъж (жена) просто да им стане скучно и той (тя) да реши да се позабавлява извън семейното гнездо, възползвайки се от шанса, който й се е предоставил.

ЛЪВ

Личният живот на свободните Лъвове няма да е еднозначен през 2014 година. От една страна, ще има много краткосрочни връзки, които ще ви развличат и още повече ще повдигнат вашата самооценка. Но от друга страна, можете истински да се влюбите и тогава всичките ви похождения ще се превърнат в опит да се избавите от неканеното чувство. Ако искате да сте щастливи в любовта, насочете своята енергия към постигане на взаимност с човека, когото обикнете, а не към бягство от своята сърдечна привързаност. В противен случай скоро ще съжалявате, че сте се уплашили от сериозни отношения.

През новата година семейните Лъвове ги очакват трудности. Ако половинката ви не пожелае да подкрепи вашия стремеж към разнообразие и ярко прекарване на свободното време, вие просто ще я (го) оставите да си скучае сама (сам), оправдавайки поведението си с нежелание да се поддавате на рутината. Но е по-добре да не го правите, иначе, когато се върнете след поредния купон, ще откриете, че сте изоставени.

кон хороскоп

ДЕВА

Свободните Деви ще имат ярък и наситен личен живот през 2014 г. Ще се появят множество обожатели (обожателки), ще ви се признават в любов и ще се сражават за вашето внимание. Най-вероятно това положение на нещата ще ви е по вкуса, затова известно време просто ще се наслаждавате на случващото се, без да допускате никого особено близко до себе си. В определен момент обаче сърцето ви ще трепне и тогава ще усетите истинската любов с всички произтичащи последствия. Освен това ще се превърнете в център на Вселената за вашия любим (любима).

И дори да сте семеен човек, в живота ви ще кипят не по-малки страсти. Наистина, възможно е без участието на вашата половинка. Не е изключено, че дадени обстоятелства ще ви поставят със съпруга (съпругата) от „двете страни на барикадата“ и това ще се окаже проверка за вашия брак. Впрочем, ако преминете това изпитание, ви очаква втори меден месец…

ВЕЗНИ

На свободните Везни 2014 г. ще донесе любов в онзи смисъл, който те влагат в тази дума. Най-вероятно всичко ще се подреди именно така, както сте мечтали, затова ще се потопите в този роман, като забравите за всичко останало. Понякога все пак обаче ще трябва да се „спускате от небесата на земята“, за да се погрижите за „насъщния“, но тъй като ще изживявате истински подем, търговските ви дела ще дадат именно резултатите, на които сте разчитали. Още повече че вашият избраник (избраница) също ще положи усилие за постигането на материалното ви благополучие.

Добра година очаква и семейните Везни. Ще се реши ваш жилищен проблем, при това най-вероятно ситуацията ще е свързана с увеличаване на семейството или, обратното, с напускането на някой от роднините. Въобще очаква ви доста хармоничен период, но при условие, че самите вие не го развалите, като се влюбите в човек, с когото ще ви свърже работата или сферата на услугите.

СКОРПИОН

През 2014 година Скорпионите ще изживеят многобройни любовни приключения, като тази ситуация е актуална и за свободните засега, и за онези, които вече имат семейство. Не е изключено да възприемате флиртовете и случайните връзки изключително. Най-вероятно обаче ще попаднете в затворен кръг – вашите похождения ще породят нови усложнения и финансови загуби. Така че по-добре се захванете с работа, а не се опитвайте да колекционирате любовни победи.

Ще се появи шанс да усетите и истинско чувство – обърнете внимание на човек, който в течение на известно време повече от три пъти ви повтори една и съща сложна фраза. Най-вероятно именно с него (с нея) ще изградите прекрасни любовни отношения. Ако сте семейни, може да ви „вразуми“ някоя досадна неприятност, случила се с половинката ви. И съчувствайки на съпругата (съпруга), вие ще разберете колко скъпа ви е тя (той).

СТРЕЛЕЦ

През 2014 година свободните Стрелци ще са облагодетелствани. Ще станете въплъщение на идеала, на който мнозина биха искали да се любуват, а най-добре е и да разполагат с такъв в свое разпореждане. Вашата сила и zodiiенергията ви ще привличат към вас хората, които не притежават вашите достойнства, но мечтаят за покровителството на човек като вас. Ще имате избор – да доближите до себе си някого от тези поклонници или да търсите равен на себе си. От това, какво решение ще вземете, зависи как ще прекарате близките 4 години. Освен това има вероятност за знакова среща с човек, който ще помага на ваши роднини.

Ако сте семейни, с половинката ви ще ви обединяват грижи, свързани с роднини или с деца. Ще прекарвате много време заедно, решавайки проблемите на тези хора. И дори да имате някакви семейни разногласия, те благополучно ще изчезнат.

КОЗИРОГ

През 2014 година Козирозите ще използват своята привлекателност и за постигане на лично щастие, и за решаване на различни проблеми. При това не е изключено, започвайки да очаровате някой човек с цел лична изгода, да не можете да спрете и така да се влюбите в предмета на прелъстяване, че да се откажете от своя користен замисъл. Най-вероятно ще разберете, че любовта и уважението на този индивид са ви по-скъпи от целта, към която се стремите. Освен това за много свободни представители на този знак предстои сватба.

Семейните Козирози ще се окажат пред избор – да останат с настоящия си съпруг (съпруга) или да се поддадат на емоциите и да напуснат семейството заради нова любов. Не е изключено дълго да размишлявате, да анализирате ситуацията и да се съмнявате, затова вашето „гранично състояние“ може да продължи повече от половин година. „Възелът“ ще бъде разсечен или от настоящия ви съпруг (съпруга), или от този, при когото сте смятали да отидете.

ВОДОЛЕЙ

Предстоящата година ще донесе на Водолеите няколко романа, всеки от които в известна степен ще промени живота и мирогледа им. У околните може да се създаде впечатлението, че по някакъв начин колекционирате типажи от различни социални слоеве, но в действителност просто ви е трудно да си изясните с кого се чувствате по-комфортно – с „богатия“ или с „бедния“. Ако ви провърви и откриете „златната среда“, най-вероятно още в началото на зимата ще издигнете личностния си статус на нивото на законния брак.

Ако сте семейни, отношенията с вашия партньор ще напомнят „люлка“ – ту устремени към хармонията, ту рязко противостояние. В различни периоди на годината ту ще отстъпвате на любимия човек, ту ще се стараете във всичко да доминирате над него. Това ще доведе със сигурност до разкол, затова е по-добре да не експериментирате и по-често да се замисляте какви чувства изпитва вашият мъж (жена) във връзка с непостоянството ви.

РИБИ

Новата година подготвя удивителна изненада. Любовта може да се роди буквално в един момент и да остане с вас цял живот. При това не е изключено всичко да започне със скандал или с банална ситуация. Най-вероятно много бързо ще разберете, че този човек ви е отреден от съдбата, затова ще направите всичко възможно да сте с него, дори и да има вече семейство. Впрочем, ако това действително е вашата половинка, то тя (той) пред нищо няма да се спре, за да бъде с вас.

Всичко това е актуално и в случай че вече сте семейни. Единственото, което ще ви накара да запазите семейството, са децата. Ако все още нямате наследници, решението да скъсате семейните връзки ще е моментално, тъй като ще разберете, че не бива да пропускате своя шанс за щастие. А ако всепоглъщащото чувство ви подмине, то на вас и вашия съпруг (съпруга) ви предстои нееднозначна, но като цяло благополучна година.

2 comments

  1. ste vidim dali ste se slu4i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*