Home / Любопитно / Мечтаете за семейно щастие? Носете перли!

Мечтаете за семейно щастие? Носете перли!

От векове блестящите перли са желани от дамите като гаранция за техния дискретен чар

Медальон във вид на калинка с перла е гарант за семейно благополучие, защото по принцип перлата е противопоказна за самотници – на тях им носи само мъка и депресия. Това е камъкът на семейните хора, особено на онези, които дълго са живели заедно – на тях им носи мир и покой. Но главното е, че взема под защита децата, родени от този съюз. А калинката е известна като покровителка на децата й – затова усилва въпросното свойство на талисмана. В резултат получаваме талисман на щастливото семейство, където perliвсички са доволни един от друг.

Ключодържател във вид на рак с перла ще служи добре на всички вдовици и разведени жени, защото ще им предостави шанс да започнат всичко отначало и да изградят отново семейството. Накратко – ще облекчи техните търсения на достоен спътник в живота. Причината са обединените усилия на рака – талисман на обновлението и на самата перла – покровител на брака. Заедно те ще се погрижат нещастната жена да стане щастлива.

Медальон във вид на катеричка с перла ще превърне дори най-голямата повлекана в перфектна готвачка и въртокъщница. Причината е, че катеричката е родена за това да се грижи за домакинството, която ясно знае какво, как и кога трябва да се прави. А перлата е признат талисман на съвършенството и мъдростта. Дайте им шанс и заедно те ще ви превърнат в разумен иконом, който в същото време е умен, предпазлив и богат.

Перлена огърлица ще украси всяка жена: ще подчертае нейните предимства, женственост и сексуалност. Нокласика перли особено ще е полезна на прекалено еманципираните дами, защото под влиянието на талисмана дори роденият „командир в пола“ ще се умилостиви и ще започне да излъчва онази вътрешна мека светлина, която толкова привлича мъжете, усещащи топлота, нежност, покой и уют, пише в. „Феномен“.

Пръстен с перла е уместно да носите, когато заминавате в командировка, отпуск или на друго далечно пътуване, особено ако маршрутът ви минава по вода. Талисманът ще се погрижи пътешествието да премине без инциденти и ще ви предпази от крадци и мошеници.

Ръкавели с перла ще помогнат на своя притежател да запази самообладание във всяка, дори патова ситуация. Каквито и изненади да ви поднесе животът, ще успеете да намерите изход от положението – спокойно и достойно. Освен това перлата се препоръчва на мъже, които държат на своето семейство: талисманът ще ги накара да останат верни на любимия човек – нито една жена няма да успее да ги съблазни. И независимо какви уловки и капани ви поставя, ще успеете да устоите и да запазите яснотата на разсъдъка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*