Home / Хороскоп / Отмъщението на рогоноските според зодията

Отмъщението на рогоноските според зодията

Какво трябва да знаем за различните зодии?

Овен – хванат ли в крачка партньора си, дамите от тази зодия ще сътворят такова отмъщение, че горкият човек ще се моли за милост. Не, те няма да си тръгнат, но никога няма да простят предателството.

Ако бъдат провокирани, дори случайно, те ще напомнят за огнената си същност. Твърде вероятно е да изневеряват, макар и не веднага.

Жената Oвен е изключително честолюбива и злопаметна, тя ще заформи скандал за чудо и приказ.

Телец – изключително интелигентни, хитри и пресметливи, жените от тази зодия биха простили изневяра, но ще накарат половинката си да работи по 24 часа в денонощието за семейното благо. Това ще бъде най-голямото й отмъщение, ще си осигури комфорт и удобство за сметка на терзанията на благоверния.

Близнаци – дори самата тя не знае как ще реагира, това зависи много от моментните й настроения. Всичко е възможно с жена Близнаци.

Може да нададе такъв вой, че съседите да се обадят в полицията или да го приеме напълно студенокръвно. Мъжете трябва да бъдат особено бдителни с тези жени, а ако са “сгазили лука” – по-добре да си стягат куфарите.

Рак – най-вероятно ще последва раздяла. Обидата ще съсипе душевното й равновесие и много скоро ще пожелае да се отърве от предателя. Може да го реши в един миг или да го обмисли дълго. При всички положения ще накара половинката си горчиво да съжалява.

според зодията

Отмъщение според зодията

Лъв – разбере ли за изневяра Лъвицата, то положението ще стане доста напечено. Без да се замисли, тя ще изхвърли мерзавеца от живота си. Прекалено е горда, за да прости и прекалено добре се познава, за да се заблуждава, че ще забрави.

Дева – нежна и ранима, рогоноската от тази зодия ще страда почти денонощно.

Изневярата ще остави черен отпечатък върху всичко, с което се занимава. Много ще иска да прости и да забрави, но няма да знае как.

Везни – жените от тази зодия няма да се вкарват във филми, още повече в сапунени саги. Те са винаги подготвени за такива ситуации и ще действат хладнокръвно. Вероятно вече ще са вкарали в действие план Б и просто ще започнат отначало с някой друг.

Скорпион – първата й мисъл ще е за раздяла. Жената Скорпион не прощава предателството и никога не би приела, че не е номер едно в семейния хор. Ще подготви нечувано отмъщение и ще затвори сърцето си за предателя.

Стрелец – изключително директни, жените от тази зодия ще реагират първосигнално, ще поставят ултиматум, ще накажат виновника с думи и дори могат да го шамаросат. Вероятно ще се стигне до раздяла.

Козирог – Младите дами от тази зодия ще реагират доста емоционално и ще накажат жестоко кръшкача.

По-улегналите представителки от зодиака ще реагират далеч по-сдържано, но тъй като са изключително отмъстителни, те ще покажат изобретателност и хитрост.

Ще спретнат такова отмъщение на половинката си, че дълго време ще му държи влага.

Водолей – привидно ще прости, ще анализира и обмисля. Когато е готова за промяна, сама ще си тръгне, но ще се подсигури добре преди това.

Никога няма да рискува своето материално благосъстояние, дори за някаква си изневяра. Това не означава, че ще приеме да живее с измамник, просто ще се жертва временно.

Риби – ще го остави да си скубе косите от угризения и ще си тръгне. За нея той е вече бита карта, няма да го търси, няма да го преследва и да го наказва.

Точно това ще е най-голямото й отмъщение – нейното безразличие.

Снимка: Pixabay.com

loading...

6 comments

  1. Точно така…..за мен е супер вярно

  2. Кристиана Енчева

    Kategorichno 🙂

  3. Viliqna Miteva

    vqrno e

  4. Марияна Попова

    Ами май няма значение коя зодия си май не се прощава от никого…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*