Home / Хороскоп / Първата буква от името ви разкрива какви сте в любовта

Първата буква от името ви разкрива какви сте в любовта

Първата буква от името ви говори много за вас

А – търсят разнообразие и трудно се задоволяват само с една връзка. Могат да бъдат много любящи, но и ледено студени. Обичат да властват в любовта.

Б – трудно се влюбват и привързват, но са много верни и искрени, когато срещнат истинската си половинка.

В – сълзливите драми не са им познати. Тръгват си от всяка връзка с високо вдигната глава и започват отначало.

Г – трудно се решават на брак и сериозна връзка. Склонни са към изневери, но могат да бъдат много предани, стига да срещнат истинската си любов.

Д – до болка романтични, те винаги търсят красивото. Често очакванията им остават напразни и им носят само разочарования.

Е – изключително чаровни и витални, те се раздават в любовта, без да търсят отплата. Проявяват разбиране към нуждите на половинката си.

Ж – изключително сантиментални, те носят в себе си положителен заряд, който привлича хората. Обичат моногамните връзки.

З – имат високи очаквания, търсят верен и сериозен човек, на който да се доверят. Ако не го срещнат, предпочитат да останат сами.

И – откровено директни, те често си навличат гнева на половинката. Понякога е по-добре да замълчат и запазят за себе си констатациите си.

първата буква

Първата буква от името казва много за вас

Й – изключително страстни партньори, изгарят в собствените си чувства и емоции. Имат нужда от любов на всяка цена.

К – измъчват се непрекъснато от съмнения.

Разкъсват се от ревност, ако го преодолеят, ще се радват на хармонична връзка.

Л – обичат разнообразието и новите усещания. Изненадват половинката си ежедневно и с слагат край на връзката без предизвестие.

М – гледат повече в бъдещето, отколкото е настоящето и това им създава проблеми в личните връзки. Обичат да организират нещата до най-малката подробност, а това дразни околните.

Н – слагат маска, за да не бъдат наранени. Изключително уязвими, те трудно се разкриват в една връзка.

О – обсебват партньора си със своята силна любов. Искат да го имат само за себе си. Трябва да дадат повече свобода на половинката си.

П – обичат да рискуват и това им носи късмет в любовта. Страстни и всеотдайни в любовта. Те могат да направят дните ви истинско фиаско.

Р – добронамерени и отзивчиви, често стават жертва на използвачи със своята добра душа. Трябва да бъдат по-мнителни и не толкова отстъпчиви.

С – малко са хората, които могат да отговорят на техните високи очаквания. Поставят големи изисквания към връзката си и с това плашат партньора.

Т – влюбват се лесно и с това си навличат само неприятности. Трябва им повече контрол. Склонни към изневери, главно при мъжете.

У – моногамни, идеалните партньори в живота. Вярват в семейните ценности и търсят тих и спокоен пристан, в който да се разгърнат.

Ф – изключително артистични личности.

Изпадат в нервни кризи и луди емоции. Изживяват всяко нещо и анализират миналото непрекъснато. В любовта са егоцентрични и провокиращи непрекъснато.

Х – оценяват материалната страна в една връзка. Щедри към половинката си, те очакват същото. Разпиляват се в различни дейности и понякога изпадат в затруднени ситуации.

Ц – родени лидери, борещи се за власт. Не признават чуждото мнение, имат свой поглед върху нещата. В любовта са трудни за обичане.

Ч – търсят сериозна връзка, създават здраво семейство и цял живот се грижат за него. Малко консервативни и скучни, но изключително отговорни.

Ш – хора с лабилна психика, трудно преживяват разделите, изпадат в истинска черна дупка. Имат нужда от повече вяра и контрол.

Щ – живеят на ръба, рискуват собственото си щастие. Флиртуват безсрамно, когато са далеч от партньора. Животът с тях е труден и изпълнен със съмнения.

Ю – често се чувстват изправени пред много пътища и търсят вярната посока. Радват се на внимание, но го приемат с недоверие. Не се влюбват лесно и не подаряват любовта си на всеки срещнат.

Я – малко цинични и арогантни, за да бъдат щастливи в любовта, трябва да намерят човек, който да разбира вроденото им чувство за превъзходство. Могат да бъдат много интересни любовници и да ви предложат атрактивна връзка.

Снимка: Pixabay.com

loading...

3 comments

  1. [11:12:59] Geri-my best friend: Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш… Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш… Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш… Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

  2. Радослав Желев

    Така е

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*