Home / Лайфстайл / Модни акценти на есен/зима 2011 – 2012

Модни акценти на есен/зима 2011 – 2012

Все още сме подвластни на очарованието на лятото, но есента чука на вратата

Модните експерти са категорични, че ни очаква един изключително женствен и пленителен сезон. Модните цветове са обагрени от леки прасковени, лавандулови и пастелни акценти.

Нощното синьо е безспорен лидер в колекциите на много от изявените имена във висшата мода. Този пленителен красив цвят ще властва през цялата есен и вече започваме да го виждаме на витрините на бутиците и магазините за дамска мода.

Освен синьо, смело можем да заложим на праскова, лавандула, пъпеш, тъмно грозде и бордо. Бялото и черното, които още помни от миналата година и от тази пролет ще ни правят компания и през есен/зима 2011 – 2012.

Експертите препоръчват използването на атрактивни аксесоари. Те трябва да внасят разнообразие и да изпъкват на фона на едноцветните ни тоалети. Акцентът трябва да пада на детайлите. Всичко е позволено – ефектни шалчета, модни шапчици, атрактивни колани и едри гердани.

Сивото, бежовото, шоколадовото, черното и тютюневото са цветовете, които почти всички дизайнери се изкушиха да включат в новите си колекции. Причината е, че тези цветове са характерни и предпочитани от дамите за есента и зимата.

Ако искате да си създадете настроение и да накарате кожата ви да заблести, смело заложете на синьото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*