Home / Новини / Слави: Всяка година жълтите вестници ме женят!

Слави: Всяка година жълтите вестници ме женят!

Дългия се размина с брачните окови

Слави: Не се давам...

Слави е възмутен, че всяка година го женят и дори “забременяват” булката. Небивалиците, които се тиражират по адрес на водещия, само го развеселявали. От години той не купувал жълти вестници и не се е интересувал какво пишат за него. Не давал и интервюта, за да не преувеличат думите му, тъй като интересът към него е голям, пише Информационна агенция Блиц, цитирайки “24 часа”.

От пресаташето на Слави Трифонов обясниха, че няма да има сватба:

“Няма повече да коментирам такива жълти слухове, за да спрат да ми се обаждат журналистите на следващия ден. На всеки 3 месеца подобна новина се появява някъде и жълтите вестници, и сайтовете започват да я преписват един от друг и доукрасяват“ – контрира слуховете Боряна Бонева.

Действително, всяка година различни жълти вестници женят Слави, избират му булка и дори й “подаряват” годежен пръстен.

Както вече писахме, ежедневниците “България днес” и “Всеки ден” излязоха с публикации, твърдящи, че Дългия стяга сватба и дори направил неофициален годеж в моден ресторант. Оказа се, че няма такова нещо. Слави и Мартина няма да се “бракуват”. Това обяснява киселата физиономия на балерината напоследък. Водещият се оказа изключително труден за опитомяване…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*