Home / Новини / Митьо Пищова се зажени… за шести път

Митьо Пищова се зажени… за шести път

Едрогабаритният ценител на женската хубост си взе шеста булка

Търновецът открай време си пада по жените. И макар хвалбите за любовните му завоевания да са повече плод на неговата фантазия, отколкото на действителни преживявания, все пак бройката е внушителна.

След като бившата му годеница го изостави безславно пред олтара, Митьо Пищова пак се зажени. Той обяви в личната си страница във Фейсбук, че се е оженил. Не става ясно дали виртуално, или реално, се е бракувал. Приятелите му се втурнаха да му честитят, а по-любопитните се опитаха да намерят снимки на новата му изгора – Никол Александрова. Тук обаче удариха на камък, защото профилът се оказа заключен и единствените снимки, които се виждаха, са копнати от нета, пише БЛИЦ.

Не е изключено кандидат политикът само да провокира, но пък знае ли човек. Когато остава въпрос за Митьо Пищова всичко е възможно.

Любовчията не пожела да разкрие дали ще има истинска сватба, за да следим поне дали отново ще го зарежат пред олтара. Бившата му любима в крайна сметка послуша родителите си, които се противопоставиха на плановете й за сватба и то с доста по-възрастния от нея жених. Интересно е каква ще е съдбата на новата булка.

loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*