Home / Лайфстайл / Маноло Бланик: Обувките носят живот

Маноло Бланик: Обувките носят живот

Любимият дизайнер на Кари от “Сексът и градът” споделя съкровените си мисли за живота и… обувките

Маноло Бланик е любимец на световноизвестните дами от хайлайфа. Нека си спомним как се разтапяше Кари пред гледката на съвършените обувки на испанския дизайнер.

Тайната на Бланик се крие в по-различното светоусещане. Той възприема обувките като нещо много повече от средство за ходене. За него обувките носят живот, правят дните ни по-красиви, носят настроение и самочувствие. И точно тези усещания се опитва да предаде той на своите клиенти. Затова и обувките му просто нямат срок на годност, нямат възраст – те са вечни. Цената им е нищо в сравнение с това, което носят на притежателката си. Да имаш обувки на Маноло Бланик е като винаги да се движиш с лимузина.

Материите, от които се изработват обувките на Бланик, са висококачествени, а ръчната изработка гарантира дълги години вярна служба. Цветове не винаги са в крак с модата, защото дизайнерът има свой поглед върху модата. Той смята, че не трябва да се прави рязък контраст между последователните сезони, затова променя плавно модната си линия.

Бланик споделя, че е пълен с идеи. Непрекъснато в главата му се раждат нови, и нови концепции, които няма търпение да осъществи. Това го прави интригуваш, провокативен и уникален по своята същност.
бутони за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*