Home / Новини / Мишел Тело разби музикалните класации с убийствен хит

Мишел Тело разби музикалните класации с убийствен хит

Блондинът взриви YouTube само с една песен

Чаровникът Мишел Тело завладя момичетата по цял свят само с една-единствена песен. Убийствени ритми, много настроение и закачлив текст – това помогна на Тело да грабне сърцата на девойките и да разбие музикалните класации на Германия, Австрия, Белгия, Гърция, Италия, Люксембург, Португалия, Испания и Швейцария, пише електронното издание на “24 часа”.

Само в YouTube клипът на песента “Ai se eu te pego” (Ако те хвана) има над 115 милиона гледания, а отзивите са повече от положителни. С горещия хит Тело е изнесъл над 240 представления, а над 17 милиона фенове са го гледали на живо.

Хитът на Тело е единствената му песен със световна слава. Интересно е да отбележим, че парчето доби голяма популярност, след като футболната звезда на „Сантос“ Неймар изтанцува песента и видеото се появи в YouTube. Това вече беше сигурен знак за феновете му, че песента е тотален хит. Футболистът се качи на сцената заедно с Тело и двамата предизвикаха истинска сензация. Неймар показа, че е всестранно развита личност и го бива и в танците, и в пеенето, и на терена.

Мишел Тело направи сигурна заявка за блестяща музикална кариера, а феновете ми вече чакат нов хит.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*