Home / Хороскоп / Хороскоп за 30 януари 2012 г.

Хороскоп за 30 януари 2012 г.

Овен – започвате уверено новата работна седмица и кипите ое енергия от сутринта. Нищо не може да помрачи доброто ви настроение.

Телец – днес ще успеете са се преборите с напорист колега, който много иска да заеме мястото ви.

Близнаци – търсете златната среда в отношенията си с околните и не се подавайте на провокации.

Рак – имате нужда от спокойствие. Искате да постигнете повече, но на този етап е желателно да се примирите със ситуацията.

Лъв – успешен ден за напористите представители на зодиака. Ще имате шанс за повишаване на квалификацията, възползвайте се.

Дева – ще имате нужда от внимание и комуникация. Само не се предоверявайте на колеги и не разказвайте пикантни подробности от личния си живот.

Везни- успешен ден за тези от вас, които ще се явяват на изпити или интервю за работа. Обърнете внимание на дребните детайли.

Скорпион – днес ще се наложи да се съобразявате с изискванията на околните. Денят ще ви подложи на редица изпитания, но вие ще се справите блестящо.

Стрелец – не търсете вината само в себе си. Много неща не зависят от вас и това саботира плановете ви.

Козирог – очаквайте развръзка, хубава вест или обаждане от близък човек. Изпълнени сте с радостно предчувствие и то няма да ви подведе.

Водолей – не говорете излишно и се концентрирайте върху работните си ангажименти. Имате да наваксвате пропуснатото от миналата седмица.

Риби – преодолейте раздразнението си по отношение на половинката и се опитайте да изгладите нещата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*