Home / Новини / Милена от „Тройката“ за „Нещата от живота“ по TV7

Милена от „Тройката“ за „Нещата от живота“ по TV7

От днес, всеки делничен ден, веднага след „Тройка на разсъмване“, любимата радио водеща ще води половинчасово шоу по TV7

Точно в 10:30 часа феновете на огнената водеща ще могат да я видят и в нейния първи телевизионен дебют. В ефира на TV7 всеки делничен ден в продължение на 30 минути тя ще се вихри в новото ток-шоу „Нещата от живота“. По този начин Милена получава шанс да даде още повече гласност и да реализира на практика проектите, с които от години помага на хората.

Милена от „Тройката“ за „Нещата от живота“ по TV7, снимка: Facebook

Милена от „Тройката“ за „Нещата от живота“ по TV7, снимка: Facebook

„Нещата от живота“ ще е предаване за живота. Адресирано е към  всички, които се вълнуват от онова, което се случва около тях, за ленивците и ранобудните, за онези, които имат родители или скоро са станали такива, за бунтарите или мързеливците, за добрите, лошите, влюбените или разлюбените. Няма съмнение, че „Нещата от живота“ ще бъде пъстро и шарено, интересно, провокативно и лирично – все пак Милена е обигран водещ, който успява да събуди сутрин една толкова капризна аудитория, каквато са слушателите на „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“.

Премиерата днес ще представи хората, които имат желанието да ни покажат една по-различна гледна точка за „Нещата от живота“. През следващите дни зрителите ще узнаят какви са възможностите за хората, които не могат да имат деца, защо мъжете гледат футбол и има ли бъдеще българското училище.

От понеделник до петък зрителите ще могат да виждат собствените си истории на екран, затова няма да е пресилено, ако кажем, че те сами ще определят темите в предаването. Своето съгласие и несъгласие с изразените гледни точки всеки ще може да сподели на специална фен страница във Фейсбук: http://facebook.com/Zhivota и на сайта на предаването: http://tv7.bg.

Станете част от „Нещата от живота” всеки делничен ден от 10:30 часа по TV7!

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*