Home / Хороскоп / Ето това е най-страхотният мъж за вас! (според зодията)

Ето това е най-страхотният мъж за вас! (според зодията)

Срещате някого и искате да разберете дали това е онзи, Единственият и неповторим – попитайте го за зодията

Как трябва да изглежда идеалният мъж? Има ли начин да узнаете дали това е мъжът, който ще разбие сърцето ви, или предстои да изживеете незабравими мигове с него?

Има, разбира се. За всичко онова, за което няма логично обяснение, астрологията е намерила алтернативен отговор.

Жената, без значение към кой зодиакален знак принадлежи, може да открие идеалния мъж, ориентирайки се само по външния вид.

Родените под знака на Овен най-често не знаят какво искат от един мъж. За тях той трябва да остане обаятелен дори в състояние на афект. Огнените дами от тази зодия предпочитат хармонично развитите личности. Мъжът трябва да е красив, задължително е да е интелигентен.

А ако има и добро банково досие, то това означава, че мечтата за принца на бял кон се е сбъднала. Поради непостоянната си природа Овните са склонни да правят и известни компромиси по отношение на идеалния мъж, което гарантира разнообразие по отношение на партньорите им.

Ако сте родена под знака на Телец, то вие често се колебаете дали да търсите някой, който изглежда добре, или някой, който е добър по душа. За вас не е важно мъжът да е пръв красавец.

Той трябва да има нещо във външния си вид.

Нещо, което да прикове погледа ви, да улови душата ви и да не я пусне никога повече. Нещо като Хавиер Бардем – не е готин, но Пенелопе Круз му е жена, а мацката имаше къде-къде по-класни гаджета от него…

зодията

Зодията казва много за характера

Дамите, които са родени някъде през май или юни и са зодия Близнаци, трябва да търсят високи мъже с почти идеално телосложение. Вие обикновено избирате най-доброто от онова, което е изкласило нависоко. За вас са достойни единствено генералите, нямате нито време, нито желание да се занимавате с разни по-низши създания.

Леко груби черти на лицето, силен глас, насечен говор – това е вашия човек. Може да е леко недодялан, с големи ръце и крака, но поне няма да ви отегчава.

За Раците мъжът трябва да е като айсберг – далечен и студен. И колкото по-труднодостъпен е той, толкова по-добре. А ако към студеното излъчване прибавим тъмна коса, високо чело, вглъбени очи, тесни рамене и леко гърбав нос, то за иначе колебливите раци това означава, че няма да направят нито крачка назад, а смело ще атакуват.

Лъвиците търсят в мъжа онова, което изпъква още на пръв поглед – нестандартното.

Няма значение дали става въпрос за облекло или избор на прическа. Те избират мъже с дълги крака, удължен нос, светла коса и кожа – латино типовете не са им по вкуса.

Интересното в случая на дамите от зодия Лъв е, че те предпочитат в мъжа, който евентуално ще има честта да върви редом до тях, да има много контрасти. Например строга външност, добродушен характер, ексцентрично поведение и невзрачен вид…

Девите трябва да търсят някой, който на пръв поглед не съществува. Чертите му са размити и трудно се запомнят. И въпреки това в него има… нещо! Загадъчен е, а погледът му се губи в онази детска беззащитност на големите му и почти винаги широко отворени очи. Кожата му е бледа и прозрачна, устните – пухкави, косата – дълга, толкова дълга, че скрива половината му лице и чувствата, които изпитва. Въпреки цялата си мистерия този мъж е мил и грижовен и почти никога няма да ви изостави просто ей така.

Дамите, които са родени под знака на Везни, трябва да се ориентират към мъж, който няма нищо общо с гореописания поетичен тип. Той трябва да е забележим, той трябва да изпъква, той трябва да е нещо като… Лас Вегас.

Пари, блясък и развлечения – това е идеалната комбинация за вас. Мъжът, който ще се хареса на Везните, трябва да е като бик – във всяко едно отношение. Той е среден на ръст, с широки рамене. Чертите на лицето му са като издялани от камък – всяко нещо си е на мястото и няма нищо излишно. Очите могат да хвърлят и мълнии, брадичката е мъжествено вирната нагоре. Мачо мен, откъдето и да го погледнеш.

Скорпион – за тях външността не е от значение.

В онзи, който ще се хареса на жената Скорпион, трябва да има някаква магия – неуловима на пръв поглед, но все пак осезаема и завладяваща. Той трябва да може да търпи ужасния й характер, особено в моментите, в които е решила да използва жилото си, но да е и достатъчно състрадателен, за да й позволи да поплаче на рамото му винаги, когато ТЯ има нужда от това.

Той трябва да гарантира свободата, която е необходима за контролираната лудост на Скорпиона, но и да умее да я вкара в пътя, без значение дали е с шутове, или потупване по рамото. Мъжът-мечта за родените през ноември трябва да е едновременно и звероукротител, и психоаналитик.

Дамите с лък и стрела в ръка си търсят висок мъж. Все пак той трябва да е  удобна мишена преди всичко. Идеалният тип, според жените от тази зодия, трябва да не спира да се движи. Движение, промяна и изненади – това е жизненоважно за родените под знака на Стрелеца. Той трябва да е приказлив и контактен, емоционален и съсредоточен, да е галантен и първичен. Чертите на лицето трябва да са ясно очертани – челото високо и право, присвити очи. Тънък нос, тънки устни, малка брадичка и деликатни устни.

Козирог – тези жени определено си търсят някой, за когото да се грижат.

Детско лице, наивен поглед, пухкави устни, пълни пръсти, малки ръце. Той е чувствителен и раним. Срамежлив и нерешителен. Той е онзи, който другите изобщо няма да забележат, но за тях ще е специален. С времето всичко това ще изчезне и под мъдрото им ръководство той ще стане точно онова, което те са искали. Жената Козирог си търси пластелин, който да оформи и диамант, който да шлифова.

Водолей – гледали ли сте концерта на Queen от 1986 година, който пръсна по шевовете Уембли? А помните ли Фреди Меркюри с короната и царствения плащ, който пееше пред полудялата тълпа We will rock you? Така трябва да изглежда идеалният мъж, според предпочитанията на дамите от зодия Водолей. Все пак не е задължително да пее толкова хубаво като Фреди, но е важно да има царствена осанка и запомнящо се присъствие.

Предпочитаният мъж от Водолеите има изпъчена стойка дори и когато стои. Тялото му е добре оформено и мускулесто. Има прекрасни глезени и стройни крака, а главата му е голяма и кръгла.

Риби – хаотичните души на Рибите търсят подреден човек, без особени белези, с хармонична външност и уравновесен характер. Добре е да е строен и слаб. За разлика от Козирозите, те не толерират дебеланковците. Мъжът-мечта трябва да е готов във всеки един момент да им е под ръка и да им помогне. Той трябва да е техен обслужващ персонал, но не и мениджър. Той не бива да им казва какво да правят, но въпреки това трябва винаги да ги държи за лакътя и да им показва вярната посока.

Маруся Ангелова

2 comments

  1. Надя Заркова

    Май познаха, доста точно, този път!

  2. Търси се звероукротител-психоаналитик! 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*