Home / Новини / Меги от “Търси се” нещастна в любовта!

Меги от “Търси се” нещастна в любовта!

Чаровната водеща няма късмет в любовта

Меги Димчева от доста време се чувствала готова да създаде семейство, но нямала никакъв късмет с мъжете, пише в. “Всеки ден”. Водещата така и не попадала на свестни мъже, които да й обърнат внимание, както и тя на тях. Колежките й на няколко пъти се опитвали да й намерят половинка, но удряли на камък. До известна степен, самотата на Меги се дължала на характера й. Тя не допускала лесно човек до себе си, а повечето й ухажори нямали търпението да я изчакат да ги опознае. Въпреки че е телевизионно лице и се очаква едва ли не да я чакат на опашка кандидати засукани господа, истината се оказва съвсем друга. Тя просто няма ухажори.

Чаровницата била толкова отчаяна вече, че си мислила за самотните старини, които я чакат. Жалвала се, че ще си остане стара мома и няма да успее да сбъдне мечтата си.

Вероятно дамата има високи изисквания към интимните си партньори, затова и те бягат от нея. Не е тайна, че силните и властни жени отблъскват повечето господа, които търсят жени с по-лек характер.

Ние от prekrasna.bg пожелаваме повече късмет на Меги в любовта. Надяваме се, че тя скоро ще срещне своята истинска половинка и ще чуе сватбените камбани, но не в ролята си на шаферка, а на булка!

loading...

3 comments

  1. ехоу, като пишете и слагате снимка, на която има двама или повече души, поне упоменавайте кой кой е…..сега аз де да знам меги коя е – русата или черната?

  2. Благодарим ви за забележката! 🙂 Меги е „черната“.

  3. Пипилота

    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*