Home / Новини / Мъжете си падат по брюнетки!

Мъжете си падат по брюнетки!

Пълен обрат във вкусовите предпочитания на мъжете

Блондинките губят позиции. Тъмнокосите им посестрими имат по-големи шансове да се харесат на мъжете. Тази нова тенденция стана ясна от резултатите на британско изследване, проведено сред представителите на мъжкия пол.

Винаги се е смятало, че русите жени са най-красиви и сексапилни. Перхидролените къдрици вече не са актуални, а на мода са тъмните естествени коси.

60% от мъжете са заявили, че предпочитат тъмната коса и биха се радвали да започнат връзка с брюнетка, а не с блондинка. 33% от тях са отдали предпочитанията си на кестенявата коса, а 27% – на черната. Колкото по-малко химия, толкова по-добре – смятат днешните мъже, въпреки непрекъснатото желание на дамите да сменят визията си.

29,5% от мъжете са сподели, че харесват блондинки, а само 8,8% предпочитат червенокоси.

40,2% от представителите на мъжкия пол, взели участие в проучването, са заявили, че намират за най-красиви сините очи. Кафявите очи изпреварват зелените и черните, и се нареждат на второ място. Зелените отиват на трето място, а черните, сивите и пъстрите остават последни.

Тези резултати показват, че тъмната коса и кафявите очи са си класика. Брюнетките могат спокойно да захвърлят перуките, цветните лещи и изкуствените руси кичури. А изкуствените блондинки могат сериозно да се замислят за преминаване в отбора на брюнетките.
share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*