Home / Новини / Love.net вече и като сериал

Love.net вече и като сериал

Възможно е скоро да се завърти и сериал

Тъй като от филма Love.net е останало много материал, той може да бъде използван за създаването на сериал. Информацията е получена от екипа на продукцията, пише електронното издание на “Хай клуб”.

Успехът, който пожъна българската лента, обнадеждава Илиян Джевелеков, че сериалът също ще се радва на интерес от страна на зрителите.

Нека припомним, че Джевелеков работи в „Ку-ку филм“ и може да се похвали с актив от награди. Той вече е печелил „Златна роза“ на фестивала във Варна, както и сребърен „Свети Георги“ в Москва.

Ако идеята за сериал остане нереализирана по една или друга причина, материалът може да се използва за продължение на филма Love.net. При всички положения развръзка ще има и много скоро зрителите ще бъдат изненадани или с нов филм, или с нов сериал.

Българската лента за кратко време се превърна в тотален хит в страната. Филмът вече се завъртя и в Русия. Очаква се това да стане и в Калкута, Индия, и Братислава, Словакия.

През последната година родните зрители станаха свидетели на наплив от български сериали. “Столичани в повече” и “Стъклен дом” са тотални лидери в това отношение. Големи очаквания има и за сериала “Етажна собственост”.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*