Home / Лайфстайл / 6 скандално красиви сватби

6 скандално красиви сватби

Ако се колебаете за това как точно трябва да изглежда предстоящото сватбено тържество, можете да почерпите вдъхновение от някои от най-скандалните сватбени церемонии, които сме виждали в последно време

1. Церемония по здрачКалифорния

За вашата специална вечер може да взаимствате тази ултра-блестяща идея. Един заден двор в Кармел, Калифорния, се превръща в омагьосана градина, а резултатът е чиста романтика.

2. Сватбата на Доналд Тръмп

Доналд Тръмп сватба

Да не би да сте очаквали нещо по-скромно за сватбата на този толкова популярен американски магнат и предприемач? Свещници, инкрустирани с бели хортензии и рози, добавят елегантен акцент на сватбата на Доналд и Мелания Тръмп в Мар-а-Лаго клуб.

3. Зелено за младоженци

зелена сватба

Хиляди зелени панделки, зелени стени, много блясък и еко шик има в тази малко странна, но все пак свежа аранжировка. Кой не би искал да прекара Големия ден в подобно пространство?

4. Дърво от злато

златно дърво

Напълно трансформирана празна бална зала в хотел в Джакарта, Индонезия. Стилистите са пресъздали златно дърво от кристали. Тържеството е концентрирано в центъра, където е бил ситуиран и барът. Навярно гостите са се скършили от танци на това празно пространство…

5. Звездна нощ в Waldorf Astoria

Waldorf Astoria

Навън стана хладно и няма как да празнувате под звездите? Откраднете тази звезда идея! Почувствайте се сякаш сте под звездите, без значение къде сте и без значение сезона. Тази невероятна сватбена хрумка пресъздава усещането за ясна нощ. LED осветлението на тавана е било използвано за създаване на интимна и красива звездна нощ в емблематичния за New York City хотел. Само аз ли чувам песента на щурците?

6. Изтънченост в Южна Франция

Южна Франция

Сватба в романтичен, чаровен и елегантен локал… Като в Южна Франция! Дори не е необходимо да сте в Прованса. Просто пресъздайте духа на този толкова известен район. Висящи кристални полилеи, класически бели маси, високи зелени плетове и вишнев цвят създават външен вид, който е шик и не чак толкова сложен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*