Home / Лайфстайл / Красивата венецуелка грабна короната на “Мис Свят” (СНИМКИ + ВИДЕО)

Красивата венецуелка грабна короната на “Мис Свят” (СНИМКИ + ВИДЕО)

Невероятната Ивиан Саркос е новата най-красива неомъжена жена на света

Въпреки рекордния брой участнички на тазгодишния конкурс “Мис Свят”, венецуелката успя с лекота да пребори конкурентките си. Към красотата й не успя да остане безпристрастно и журито на конкурса.

За съжаление Ваня Пенева не успя да се класира сред първите тридесет претендентки за престижната корона, но пък спечели подкрепата на публиката, което е показателно за въздействието й върху хората. Още преди решаващия финал тя бе определена за “Мис Свят” на публиката.

Венецуелката стана 61-ата носителка на титлата “Мис Свят” и за пореден път прослави страната си. Жените от Венецуела са известни с екзотичната си красота и редовно покоряват конкурсите от подобна величина.

 

Сред първите седем полуфиналистки се наредиха участничките от Корея, Венецуела, Англия, Филипините, Пуерто Рико, Южна Африка и Шотландия.

В категорията “Топмодел” бе отличена хубавицата от Казахстан. Конкурентката й от Чили пък бе избрана в категорията “Талант”, а в частта “Красотата с цел” пребориха красавиците от Гана и Индонезия.

Подгласнички на Ивиан Саркос станаха Мис Филипини и Мис Пуерто Рико, които се наредиха на второ и трето място.

Конкурсът “Мис Свят” премина под надслов “Красотата с цел” и се проведе в столицата на Великобритания – Лондон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*