Home / Лайфстайл / Кейт и Уилям се местят в дома на Даяна

Кейт и Уилям се местят в дома на Даяна

Младото семейство избра резиденцията на покойната принцеса

Принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж решиха да се установят в резиденцията на Даяна в британската столица. Принцовете Хари и Уилям са живеели там като деца и може би затова резиденцията носи хубави спомени на съпруга на Кейт.

Досега влюбените съпрузи обитаваха къща под наем в Ангълси, Северен Уелс, защото Уилям беше там по служба. Принцът работи като пилот на хеликоптер от ВВС.

Младото семейство посещаваше Лондон при всеки удобен случай и тогава използваха част от двореца Кенсингтън. Сега обаче двамата са се спрели на резиденцията на Даяна и вече са получили одобрението на кралица Елизабет.

Тъй като сградата, която Уилям и Кейт са избрали за своя постоянна резиденция в Лондон, е заета с офиси и в нея се провеждат изложби, ще трябва да се направи голям ремонт. Говорителят на принца е съобщил, че до 2013 год. резиденцията трябва да се превърна в най-романтичното и уютно гнезденце, където влюбените да живеят щастливо и спокойно.

Кейт и Уилям ще съчетават пътуванията си до Лондон и Уелс и ще живеят почти по-равно на двете места.

За Кейт вече се разпространява поредната доза слухове, касаещи предполагаемата й бременност, откакто отказа да хапне фъстъчено масло на прием.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*