Home / Мистично / Никога не изричайте пред огледалото тези 5 израза – носят нещастие!

Никога не изричайте пред огледалото тези 5 израза – носят нещастие!

Лошите думи носят нещастие

Колкото и невероятно да ви звучи, обикновеното огледало притежава способността да запомни мислите и думите ви твърде дълго време и да ги прехвърли навън.

Неслучайно още от незапомнени времена огледалото се е превърнало в неизменна част от ритуалите на магьосници и алхимици.

Добре е да сте наясно, че безгрижното и безотговорно боравене с огледало може да провали не само вашия живот, а и този на близките ви.

В миналото хората не се задържали дълго време пред огледалото, тъй като смятали, че то краде от здравето и красотата им. Вероятно не придавате кой знае какво значение на това предупреждение.

Със сигурност обаче ще се замислите сериозно, след като разберете как учени са доказали, че е изключително вредно да се консумира храна пред огледалото.

Истината е, че това може да доведе до сериозно стомашно разстройство, когато организмът ви започне да преработва храната.

Това обаче далеч не е най-лошото, което може да ви се случи, когато се задържите по-дълго време пред огледалото. Ако допуснете грешката да изречете лоши думи пред него, трябва да знаете, че по този начин си навличате много сериозни проблеми.

огледалото

Огледалото помни

Никога не забравяйте, че това, което се случва пред огледалото или бъде изречено пред него, се връща обратно в реалния свят.

В следващите редове ще ви разкрием кои са фразите, които в никакъв случай не трябва да изричате пред огледалото.

Ето ги и тях:

1. „Всичко е лошо!“

Ако изречете тези думи пред собственото отражение в огледалото, трябва да знаете, че нещата ще се влошат още повече!

2. „Как ме боли от всичко това!“

Изречени пред огледалото, тези думи ще ви навлекат сериозни здравословни проблеми и множество неприятни емоционални изживявания.

3. „Аз съм дебела и никога няма да отслабна!“

Имайте предвид, че изричайки тези думи, свеждате шансовете си за отслабване почти до нула. По този начин не си помагате, а само си създавате допълнителни проблеми и главоболия с наднорменото тегло.

4. „Много съм грозна!“

Тези думи, изречени пред огледалото, не само че няма да доведат до нищо хубаво, а и ще ви навлекат още проблеми. Възможно е да се появят кожни обриви, които да влошат значително сегашния ви вид.

5. „Ужас!“

В никакъв случай не изричайте тази дума пред огледалото! Тя ще ви донесе още повече трудности в живота и нещастия.

Освен това тези трудности ще застигнат и вашите близки.

Мислете хубави неща, изричайте позитивни думи и не след дълго ще забележите, че прекрасните моменти в живота ви са станали значително повече от лошите.

Успех!

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*