Home / Мистично / Белите благородни метали връщат хармонията в живота ви

Белите благородни метали връщат хармонията в живота ви

Металът, който винаги се е асоциирал с владетелката на нощта Луната, е среброто и то е подходящо за тези, които нямат особени проблеми с недостига на енергия, но усещат постоянна дисхармония в душата и в живота си

сребърна гривна красота

Ако имате желание да направите много неща и по принцип имате сили за това и все пак нещата не вървят така, както сте ги планирали, измъчват ви постоянни проблеми и пречки, носете украшения от сребро. Ако имате нужда да постигнете хармония в емоционалната сфера – със самите себе си или със съпруга, изберете сребърни украшения с перли. За уреждане на делови отношения и успешно взаимодействие с шефа и партньори от по-висок ранг са подходящи сребърни украшения с всякакви скъпоценни камъни. А ако искате да подобрите взаимоотношенията с децата и въобще с по-млади роднини или с хора, които стоят по ранг по-ниско от вас, идеални са сребърни украшения с фалшиви или полускъпоценни камъни.

Платината, която се появи на бижутерийния пазар относително неотдавна, е идеална за тези, които усещат в живота си известен застой и искат да преминат на качествено ново ниво в дадена сфера на живота си. Ако чувствате, че сте „притиснати до стената“ и не можете да израснете повече, независимо от всичките си усилия, то платиновите украшения са точно за вас. В глобален смисъл те се появиха на пазара именно тогава, когато в нашето общество ставаха качествени промени и в много сфери на живота се извършваха преходи на ново ниво.

За промени в сферата на любовните отношения са най-подходящи платинови украшения без никакви камъни. За качествен скок в професионалната сфера, кариерния ръст или в усвояването на ново ниво на знания изберете платиново бижу с прозрачни камъни. А за успешни кардинални промени в общуването с приятели и познати най-добре е да носите платинови украшения с непрозрачни камъни, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*