Home / Новини / Колко струва сватбата на Марк Зукърбърг?

Колко струва сватбата на Марк Зукърбърг?

Най-много пари Зукърбърг похарчил за вокалиста на „Green Day” Били Джо Армстронг

 

Марк Зукърбърг и Присила Чан се ожениха скромно

Сватбата на основателя на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг и китайката Присила Чан беше повече от скромна. Дни след събитието в Пало Алто стана ясно, че милиардерът и избраницата му са похарчили само 30 000 долара.

Роклята на 27-годишната булка струва 4 700 долара. Пръстенът, който е получила от половинката си, също не е много скъп – бижуто е изработено по дизайн на младоженеца и камъкът – розов рубин, по думите на Марк е „много семпъл“.

Гостите са почерпени със суши от близкия ресторант, където ордьовърът струва 7 долара, а основното блюдо – 12. Десертът – шоколадови мишки, също е евтин вариант за посрещане на гости на подобно събитие. Ако си мислите, че всички са изпили поне по чаша шампанско, се лъжете. В компанията на Зукърбърг на почит явно са бирата и коктейлите.

Най-сериозният разход, който Марк е направил, е хонорарът на Били Джо Армстронг. Вокалистът на „Green Day”, който е сред любимите изпълнители на бащата на „Фейсбук’, е изпял „Last Night on Earth“ и още няколко песни специално за гостите и младоженците.

Влюбените обичат да похапват суши

А защо Марк и Присила са предпочели да се оженят толкова скромно, никой не може да каже. Богаташът и любимата му са ексцентрици и… крайно непретенциозни. Нека са щастливи!

loading...

One comment

  1. Чафут пари не дава 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*