Home / Любопитно / ТОП 5 на най-забавните ТВ откачалки

ТОП 5 на най-забавните ТВ откачалки

Запознайте се с ТВ героите, които карат милиони хора по света да се превиват от смях

 

В почти всеки сериал има поне един образ, който кара зрителите да се хилят неудържимо. Специално за читателите на Prekrasna.bg направихме малка класация на най-забавните откачалки от малкия екран.

Монк

Ейдриън Монк от сериала „Монк“ е наблюдателен детектив, който с лекота може да разреши и най-заплетения случай. Но ексцентрикът има десетки фобии. Той се страхува от животни, микроби, мляко, тъмнина и т.н. Освен всичко това е доста странен – Монк пере парите си в пералня, къпе се само с минерална вода и слага всичките си чорапи в найлонови пликчета.

Монк

Шелдън

Шелдън Купър от „Теория за големия взрив“ е най-умният човек на света. Поне на това мнение е самият той. Антисоциалният Шелдън страда от обсесивно-компулсивно разстройство и има фобии към какво ли не: кучета, мечки, крадци, мръсотия и т.н.

Шелдън Купър

Чичо Чарли

Няма как в тази класация да не включим уникалния Чарли от сериала „Двама мъже и половина“. Мъдростите, които ръси от екрана, се харесват на милионите му фенове. Според Алън има специално място в ада за хора като брат му, но Чичо Чарли въобще не се вълнува от подобни твърдения и казва: „Добре, защото мразя да вися на опашка“.

Чичо Чарли

Дийн Уинчестър

Дийн от „Супернейчъръл“ е бил в ада няколко пъти. Красавецът обича да лови духове, да се тъпче с нездравословна храна и да се занимава с… красиви жени.

Дийн Уинчестър

Джоуи

Джоуи от „Приятели“ е глуповат сваляч, който има две големи слабости – вкусна храна и хубави жени. Спи с плюшения си пингвин Хъгси, мрази математиката и има един голям недостатък – не може да пази каквито и да е тайни.

Джоуи

А вие имате ли любим ТВ герой? Споделете в коментарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*