Home / Новини / Кога той смята, че си най-красива

Кога той смята, че си най-красива

За него ти си единствената, неповторимата и определено най-красивата, но има моменти, когато той те намира за особено секси.

Когато се гримираш
Да, той обожава да те гледа как използваш всички онези прелестни мазила, кутийки и тубички. Зашеметен е от гледката, особено ако си мисли, че се гласиш за него. А и винаги си е мечтал за секс пред огледалото.

Когато излезеш от банята
Мократа ти коса, стичащите се капчици вода по тялото ти, са особено секси за 80% от мъжете. Не завързвай прекалено стегнато хавлията си, остави я да се приплъзне уж случайно пред смаяния му поглед.

Когато се мажеш с лосион
Мръсното му подсъзнание рисува куп други неща, които ти правиш с лосиона в ръцете си. Предложи му да те замести в начинанието и няма да съжаляваш.

Когато започнеш да се потиш във фитнеса
Стегнатото ти тяло в секси клин е особено притегателна гледка за всеки мъж в залата, а и ти самата усещаш тялото си по различен начин и това си личи. Жените, които спортуват, са по-привлекателни за мъжете, защото поддържането на фигурата е обещание и за по-добрите ти умения в леглото.

Когато се смееш
Закачливата ти усмивка го кара да се възбужда дори от разстояние. Мъжете намират за по-секси жените, които са самоуверени, позитивни и с чувство за хумор.

Когато сутрин косата ти все още е в пълен безпорядък
Той обожава рошавата ти коса, тя му припомня колко гореща можеш да бъдеш, затова не бързай да я връзваш.
бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*