Home / Лайфстайл / Ким Кардашиян се захласнала по Бербо!

Ким Кардашиян се захласнала по Бербо!

Хубавицата харесва елегантни мъже

Знойната амазонка си пада по елегантни мъже, които се изявяват в спорта. Дали е баскетбол, или футбол – няма значение. Припомняме, че тя сключи брак с баскетоблиста Крис Хъмфрис, но само след 72 дни двамата се разделиха. Ексбракът им попадна веднага в светските хроники, тъй като мнозина обвиниха двойката в ПР. Парите, които са спечелили от сватбата, се равнявали на цяло състояние.

Сега хубавицата с пищно дупе си търси друга “играчка” и е хвърлила око на нашенския футболист Димитър Бербатов. Тя с удоволствие гледала мачовете на Манчестър Юнайтед, но с най-голямо удоволствие наблюдавала Митко, въпреки че той вече рядко влиза в игра. Възможно е Ким да го помни от по-славните му времена.

Брюнетката изказала искрените си съжаления, че футболистът е обвързан. Пред “Лос Анджелис Таймс” моделката споделила, че намира Бербатов за великолепен.

Ким Кардашиян е спрягана за една от най-красивите жени на света и ликът й често се появява на кориците на известни списания. Тя получи годежен пръстен за сумата от 2 млн. долара, който обаче екссъпругът й си искал обратно. Моделката смятала, че това е подарък и не подлежи на връщане.

Златотърсачката се оказа изключително пресметлива и хитра. Бракът й определено не е бил нищо друго освен успешна стратегия.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*