Home / Новини / Жените с изразени брадички изневеряват по-често

Жените с изразени брадички изневеряват по-често

Интересна връзка между симетричността на лицето и склонността към изневяра откриха учените

Оказва се, че дамите с несиметрични лица са склонни да изневеряват. Ако брадичката е по-силно изразена, това говори за по-сладострастна натура, а ако устните се набиват на очи, това е сигнал за страстна и влюбчива жена. Големите очи говорят за сантименталност и чувствителност, а тънките устни за властен характер. Жените с по-широка брадичка трудно остават верни само на един мъж, изкушават се непрекъснато в ежедневието и не се отказват да флиртуват и след като са сериозно обвързани.

Учените смятат, че жените с по-изразена брадичка имат по-високи нива на мъжкия хормон тестостерон, които определя и по-големите им сексуални апетити.

Проведена анкета сред представителите на мъжкия пол показва, че господата биха предпочели жена с нежни и симетрични черти за съпруга, но не така стоят нещата, ако си търсят кратка авантюра – тогава чертите нямат значение. Обикновено мъжете се впускат във флирт с дами, запленени единствено от апетитните им форми и ако деколтето е с по-впечатляващи мерки, то чертите на лицето остават на заден план.

Анкетата показва още, че мъжете, които търсят сериозна връзка, се ориентират завидно добре само по чертите на лицето. Те умело преценяват каква жена стои срещу тях.

 

loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*