Home / Новини / Жените предпочитат алкохола пред секса

Жените предпочитат алкохола пред секса

Ново изследване показва, че жените предпочитат алкохола пред секса


През последните години представителките на нежния пол започват да посягат все по-често към чашката. Дамите предпочитат да противодействат на стреса и напрежението в работата с едно, две питиета преди или след вечеря. По-рядко се сещат за секс, а ако са неангажирани, могат изцяло да заместят мъжа с шоколад, алкохол и подръчни средства.

В проведеното изследване участие са взели 825 мъже и жени. Интересно е, че 73% от жените са заявили, че употребяват алкохол всяка вечер, докато от мъжете само 20% са признали, че изпиват поне по едно питие на вечеря. Или дамите да по-искрени, или се очертават сериозни проблеми относно здравето на жените в един бъдещ период, защото алкохолът се отразява доста по-негативно на жените, отколкото на мъжете.

Всеки шест от десет жени смятат, че много по-ефективно биха се отпуснали след тежък ден с чаша питие, отколкото в леглото с половинката. Алкохолът се явява по-силен антидепресант от любовта и секса, смятат учените.

Голям процент от жените в активна възраст злоупотребяват с алкохолните напитки поне веднъж на седмица, а 10% показват силна зависимост.

Само 28% са признали, че се забавляват и разтоварват с децата си, останалите предпочитат компанията на чашката.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*