Home / Красота / Жени Калканджиева: Красотата зависи от душевното състояние на всеки човек

Жени Калканджиева: Красотата зависи от душевното състояние на всеки човек

– „Най-голямото съкровище, което имам, е синът ми Георги“

 

Жени Калканджиева: Всяка възраст си има своя чар, сн.: ТВ7

Шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева смята, че красотата на всеки един човек зависи от душевното му състояние. Щастието безспорно се отразява на лицата ни и ни кара да сияем. „Това, което е в сърцето ми, може да се види и на лицето ми“, казва красавицата.

Жени, която гордо крачи към 40-те, е на мнение, че всяка възраст си има своя чар. Според нея жената в зряла възраст има красота, допълнена от опита и достолепието, натрупани през годините.

„Колкото по-напредва тя, толкова по-пораснало ще виждам детето си, което е смисълът на живота“, обяснява пред сп. „Уикенд за жената“ тя.

Калканджиева споделя, че живее в хармония със себе си и околните. Има любящ съпруг и прекрасно дете. „Най-голямото съкровище в живота ми е синът ми Георги. Много е палав, но не мога да си представя живота без неговата слънчева усмивка“, разказва майката.

„Аз съм щастлив човек. Имала съм моменти, в които не съм си представяла, че ще срещна точния човек и ще създам прекрасно семейство с него. Убедих се, че трябва да имаме търпение, за да ни се случват хубави неща. Само времето е това, което знае кога и как точно да дойдат те в живота ни“, са думите на шестата по красота в света жена.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*