Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 20 март

Дневният хороскоп на Серафима за 20 март

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес Слънцето навлиза в знака на непокорния Овен. Не взимайте прибързани решения и добре обмислете всички проекти, с които се захващате. Ще направите някои промени на работното си място. Не са препоръчителни пренапрежението и преумората. Красива любов на хоризонта.

Телец

Телците навлизат в Сатурнова дупка заради Слънцето в Овен. Денят носи стрес и неприятности. Не позволявайте на чувствата да доминират. Действайте разумно, колкото това е възможно. Простете на хората, които са ви наранили.

Близнаци

Неприятно обаждане може да ви развали деня, Близнаци. Не се доверявайте сляпо на обещания. Не искайте чужди съвети и не давайте такива на други. В следобедните часове ще усетите прилив на енергия, подходящ момент за стартиране на нови инициативи.

Рак

Луната навлиза във вашия знак, Раци. Очертава се ден, пълен с неприятности и тежки моменти. Не предприемайте рискови действия и не се включвайте в конфликти. Не взимайте прибързани решения, диктувани от емоциите ви.

Лъв

Почти всичко на работното ви място ще се развие в нежелана от вас посока, Лъвове. Не се страхувайте, а вземете нещата в свои ръце. Ако трябва, потърсете компромисен вариант, за да приключите с важните задачи за деня. Изненада в любовта.

Дева

Имате прекалено високи изисквания, Деви, но не всички могат и искат да ви угодят. Бъдете по-скромни и не стартирайте нови начинания. В късния следобед направете това, което сте обещали на себе си и на другите. Благоприятен ден за ремонти и освежаване.

Везни

Тормозят ви проблеми от всякакво естество, Везни. Звездите ви съветват да не взимате прибързани решения, добре е да играете на сигурно. Не правете излишни разходи, спестявайте. Бъдете по-разумни и не влагайте толкова много емоции в нещата, които се случват в живота ви.

Скорпион

Днес ще успеете да приключите с всички задачи, които сте включили в графика си. Със самодисциплина и креативност постигате целите си. Възможни са промени или корекции на работното място, но всичко това ще е за добро.

С ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЛИ СИ? СВЪРЖИ СЕ С АСТРОЛОЖКАТА СЕРАФИМА И ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП!

Стрелец

Днес сте изправени пред тежък проблем, Стрелци. Не притеснявайте околните, вземете всичко в свои ръце и действайте самоуверено. Не се страхувайте от грешки – по-добре е да грешите, отколкото да стоите на едно място. Неразбирателство в любовта.

Козирог

Бъдете много внимателни, когато говорите за пари днес, Козирози. Има опасност да попаднете в капана на собствената си самоувереност. Обърнете внимание на здравето си. Духовни занимания ще ви се отразят блестящо. Нова тръпка на любовния хоризонт ви дава криле.

Водолей

Бъдете по-търпеливи днес, Водолеи. Колкото и черно да изглежда всичко, има светлина в края на тунела. Ще вземете важни и неочаквани решения. Успешно ще излезете от задръстена ситуация.

Риби

Слънцето напуска вашия знак, Риби. Настъпило е време да канализирате енергията си. Имате нужда от по-сериозна почивка. Освободете се от ненужните за вас емоции, изхвърлете старите и непотребни вещи. Медитацията ще ви осигури спокойствие и хармония.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*