Home / Лайфстайл / Идеи за планиране на романтична среща с ограничен бюджет

Идеи за планиране на романтична среща с ограничен бюджет

Романтика на промоция

Независимо дали се познавате с гаджето си само от няколко месеца, или сте заедно със съпруга си от десет години, да организирате романтична вечер с ограничен бюджет е предизвикателство. Добрата новина е, че това може да се случи и без да обявите седмичен фалит. Всъщност, ако го направите правилно, отстрани би могло да изглежда така, все едно сте отделили много време и още повече средства. А всичко е толкова лесно и просто, достатъчно е само да мислите творчески и забавно.

Приготвянето на евтина вечеря може да бъде секси

Храната е едно от нещата, които много двойки обичат да споделят заедно. В крайна сметка, може да научите доста един за друг по време на вечеря. Вместо да отидете в скъп ресторант за подсилване на романтиката, може да приготвите заедно нещо в кухнята, като това е още един чудесен начин да се забавлявате един с друг. Не е необходимо да избирате скъпи и сложни рецепти. Спрете вниманието си на нещо, което може да приготвите максимум до час. Спагети, салата или пържоли – това е вечният мъжки хит в кулинарията. Ако пък времето го позволява, винаги можете да си направите и една романтична вечер в парка. Трябва ви кошница, одеяло, малко храна и не особено скъпо вино или бира, безалкохолно, салфетки, няколко презерватива и хубава музика, разбира се…

Евтини филмови нощи у дома

Кой казва, че трябва да излезете из града, за да откриете романтиката? Истинският романс често се случва, когато имате на разположение хубав филм и удобен диван. Филмовата нощ у дома може да се превърне в много романтичен случай, ако всичко е добре планирано. Изберете няколко подходящи филма, запалете свещи, намалете осветлението и останете притиснати заедно на дивана в продължение на няколко часа. Това е голям шанс за нови двойки, които могат да се възползват от близостта, а онези, които са от доста време заедно, могат да си припомнят колко е хубаво просто да останат прегърнати известно време.

Планиране на малките неща

Ако планирате романтична вечер около някой празник, например рождения ден на любимия, пак не е задължително да похарчите много пари. Понякога няма нищо по-хубаво от сантименталния подарък. Изберете една кошница, напълнете я с дребни, но любими неща на вашия човек, помислете и за това дали не можете да пуснете вътре някои от любимите му шоколадови десерти или кутийка бира. Сложете вътре и един евтин чифт секси боксерки или CD и това е достатъчно. Ако към този импровизиран подарък добавите и един изненадващ еротично-релаксиращ масаж, то бъдете убедени, че любимият ви ще оцени вашата креативност и новаторски подход. Само не забравяйте, че за да създадете романтична атмосфера, не е необходимо да похарчите много пари. Можете лесно да планувате романтична среща в уюта на вашия дом, като използвате неща, които често са на разположение. Свещи, музика и вкусна храна са три безгрешни съставки за една по-особена вечер. Бъдете безстрашни и започнете да планирате следващата си романтична среща с ограничен бюджет.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*