Home / Хороскоп / Хороскоп за 07.06.11

Хороскоп за 07.06.11

Овен – опитват се да ви въвлекат в интриги, не взимайте страна в безсмислен спор. По-амбициозни сте от всякога и постигате успехи с лекота.

Телец – очертава се ден, наситен с емоции и приятни разговори със стар приятел. Очакват ви изненади и може би мечтан подарък.

Близнаци – разсеяни и разконцентрирани сте днес. Пазете се от битови злополуки. Вложете цялото си внимание в работата и резултатите няма да закъснеят.

Рак – кипите от енергия и искате да започнете няколко неща наведнъж. Хубавото време чудесно акомпанира на настроението ви и изпълва душата ви с позитивни мисли.

Лъв – независими и целеустремени сте днес. Всичко ви се отдава с лекота, с което си спечелвате завистта на колегиите си, не се впечатлявайте.

Дева – проявявате инат, който ще ви струва скъпо. Овладейте страстите си и действайте студенокръвно. Хубав ден ви очаква, заредете се с настроение от сутринта.

Везни – оглеждате се за нова тръпка, само внимавайте ако вече сте ангажирани, за да не се опарите фатално от новото си увлечение.

Скорпион – днес сте на любовна вълна, чувствате се окрилени от чувствата си. Радвате се на споделеност и от страна на партньора.

Стрелец – очертава се труден ден, затова го приемете като такъв от сутринта и не позволявайте на дребните неприятности да ви съсипят настроението.

Козирог – много динамика ви очаква през днешния ден. Просто сте неизчерпаеми, затова не си губете време в лентяйство.

Водолей – обаждат се стари болежки, помислете сериозно за здравето си. Превенцията е най-доброто средство за предпазване от болести.

Риби – днес сте неустоими за срещуположния пол, печелите симпатии с чар и чувство за хумор. Помислете и за професионалните си задължения.

споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*