Home / Новини / Годжи върти любов с ученичка

Годжи върти любов с ученичка

Музикантът движи с апетитна девойка

Годжи сериозно е хлътнал по младата госпожица. Папарашки снимки на в. “Всеки ден” показват, че двамата действително са в близки отношения. Годжи държи медиите далеч от личния си живот, но този път папараци го издебнаха с красавицата, която не пропусна да демонстрира опасната си близост с музиканта. Годжи се показа истински кавалер, отваряйки вратата на колата на младата си приятелка, която опредено изглеждаше доволна от вниманието. Снимките показват как влюбените гълъбчета се закачат като тийнейджъри, а музикантът дори си позволява волности като пощипване по дупето. Виждаме го в съвсем друга светлина, много различна от тази, която демонстрира в светлините на прожекторите. Изглежда като влюбено момче. А приятелката му е наистина е една красива млада дама. Въпреки голямата възрастова разлика между тях, явно и двамата пърхат на крилете на любовта и не се впечатляват от любопитните погледи на случайните минувачи. Музикантът от “Ку-ку бенд” и дългокосата хубавица явно не са заедно от дълго време, защото все още флиртуват и се закачат като ученици, каквато и е вероятно приятелката му.

Най-лесно се впечатляват момичетата на нейната възраст… Може би по тази причина Годжи си е набелязал апетитната девойка със закръглени форми.
сподели ме

4 comments

  1. Е снимките къде са? хаха

  2. Това е сега типичната завист за нас българите какво като върти любов с ученичка може върти ако можехте и вие щяхте… НЕ БЪДЕТЕ ЗЛОБНИ това ще ви погуби както вас така и любимата ни България…

  3. BRAVO GODJI!!!:BADI SEBE SI-JIVEI ZA MIGA!

  4. Galina i ti l isi porednoto kurvolq4e deto jivee za miga i se 6iba s razli4ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*