Home / Хороскоп / Хороскоп за 04.07.11

Хороскоп за 04.07.11

Овен – очаквате разрешаването на важен финансов въпрос. Ще се наложи да почакате още малко, имайте търпение. В крайна сметка всичко ще е във ваша полза.

Телец – днес ще трябва да покажете повече упорство, за да се преборите с нарастващите си ангажименти. Чувствате се изнервени и сприхави.

Близнаци – възможни са конфликти на работното място, опитайте се да ги избегнете. Бъдете внимателни към здравето си.

Рак – започвате напрегнато седмицата, натоварени сте и нервите ви са опънати. Опитайте се да бъдете дипломатични с враговете си и не си създавайте излишни ядове.

Лъв – наблегнете на дребните детайли днес. Не правете грандиозни планове, а се концентрирайте върху настоящето. Не пренебрегвайте приятелски съвет.

Дева – нещо ви тревожи, в очакване сте на важна новина и вече си представяте най-лошото. Не бъдете черногледи, звездите са на ваша страна. Ще пожънете успехи.

Везни – проучете добре всички факти около нов проект, преди де се заемете с неговото реализиране. Ще се срещнете с приятни хора и ще научите нещо пикантно за общ познат.

Скорпион – концентрирайте се върху работата, не губете време в излишни разговори. Близък човек ще ви поднесе хубава изненада.

Стрелец
– успявате да съчетаете семейните със служебните си ангажименти и то по блестящ начин. Възползвайте се от предоставената ви помощ от колега.

Козирог – известни сте със своя работохолизъм, не знаете почивка. Помислите за бъдещето, но не се вторачвайте прекалено в него.

Водолей – днес е препоръчително да разчитате на своите възможности, не се предоверявайте и то на хора, които познавате малко. Възможно е да имат користни намерения.

Риби – имате големи очаквания за този ден, но ще останете леко разочаровани. Въпреки това ще намерите сили да се зарадвате на случващото се. Подарете си нещо красиво.
бутон за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*