Home / Хороскоп / Хороскоп за 04.07.11

Хороскоп за 04.07.11

Овен – очаквате разрешаването на важен финансов въпрос. Ще се наложи да почакате още малко, имайте търпение. В крайна сметка всичко ще е във ваша полза.

Телец – днес ще трябва да покажете повече упорство, за да се преборите с нарастващите си ангажименти. Чувствате се изнервени и сприхави.

Близнаци – възможни са конфликти на работното място, опитайте се да ги избегнете. Бъдете внимателни към здравето си.

Рак – започвате напрегнато седмицата, натоварени сте и нервите ви са опънати. Опитайте се да бъдете дипломатични с враговете си и не си създавайте излишни ядове.

Лъв – наблегнете на дребните детайли днес. Не правете грандиозни планове, а се концентрирайте върху настоящето. Не пренебрегвайте приятелски съвет.

Дева – нещо ви тревожи, в очакване сте на важна новина и вече си представяте най-лошото. Не бъдете черногледи, звездите са на ваша страна. Ще пожънете успехи.

Везни – проучете добре всички факти около нов проект, преди де се заемете с неговото реализиране. Ще се срещнете с приятни хора и ще научите нещо пикантно за общ познат.

Скорпион – концентрирайте се върху работата, не губете време в излишни разговори. Близък човек ще ви поднесе хубава изненада.

Стрелец
– успявате да съчетаете семейните със служебните си ангажименти и то по блестящ начин. Възползвайте се от предоставената ви помощ от колега.

Козирог – известни сте със своя работохолизъм, не знаете почивка. Помислите за бъдещето, но не се вторачвайте прекалено в него.

Водолей – днес е препоръчително да разчитате на своите възможности, не се предоверявайте и то на хора, които познавате малко. Възможно е да имат користни намерения.

Риби – имате големи очаквания за този ден, но ще останете леко разочаровани. Въпреки това ще намерите сили да се зарадвате на случващото се. Подарете си нещо красиво.
бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*