Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 9 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 9 януари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите ви на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят се очертава да е усмихнат и ползотворен, Овни. Оставяте всичко лошо зад гърба си и продължавате напред с нови сили. В работата си ще използвате нестандартни методи за постигане на по-добри резултати. Предстоят вълнуващи пътувания.

Телец

Напоследък прекалявате с работните си ангажименти, Телци. Животът не е само работа и вие отлично знаете това. Днешният ден ще е успешен, но постоянно ще усещате умора. Възможни са парични постъпления. В любовта всичко се подрежда.

Близнаци

Не обичате да мързелувате и повечето от вас вършат прекалено много задачи наведнъж. Дошло е време да си дадете малко почивка, Близнаци. Пътувайте, спортувайте или заложете на ново хоби. Чуйте се със стари приятели.

Рак

Имате чудесни идеи, но ще са ви нужни време и средства, за да ги осъществите. Днешният ден е чудесен за стартиране на нов проект. Изцяло от вас зависи дали ще успеете да направите първите крачки към неизвестното, но пък интересното. Не изпадайте в рутина, защото това ви изнервя много. В любовта всичко е напът да се подреди.

Лъв

Като огнен знак, вие горите, Лъвове. Пожарът във вас не ви дава мира и винаги искате да изживеете нови и вълнуващи неща. В днешния ден си отделете повече време и си направете равносметка за това, докъде сте стигнали. Не бъдете толкова взискателни към останалите.

КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ОТГОВОРЪТ Е ЕТО ТУК ===> 

Дева

Чувствате душевен дискомфорт и ви е доста напрегнато, Деви. В работата всичко върви по план, но не може да се похвалите със същото в любовен аспект. Днес направете поне едно нещо, което ще ви направи щастливи. Не изпадайте в депресия, дайте си шанс.

Везни

Нужно е да направите избор и да продължите напред. Напоследък се въртите в омагьосан кръг и не знаете кога ще се измъкнете от него. Променете възгледите си за някои неща, това ще ви се отрази добре. Обърнете внимание на всички знаци, които Вселената ви изпраща.

Скорпион

Днес се чувствате добре, Скорпиони. Ще имате възможността да докажете на колеги и шефове, че сте голям професионалист и никога не се задоволявате с малко. Не критикувайте прекалено много хората около вас. Любовният ви живот е леко напрегнат, освободете се от страховете си.

КАКВО НАИСТИНА ТИ ПРЕЧИ ДА ОСЪЩЕСТВИШ МЕЧТИТЕ СИ? ВИЖ ТУК ===> 

Стрелец

Днес пак сте настроени сантиментално, Стрелци. По-скоро обаче сте ядосани, отколкото тъжни. Ако искате да постигнете някаква хармония, трябва да погледнете на живота си от съвсем различен ъгъл. Не харчете излишни пари.

Козирог

Чувствате емоционална неудовлетвореност. Изпитвате нужда да промените нещо в живота си така, че най-накрая да се докоснете до щастието. Съветът ми е да се вслушате в съветите на хора, които държат на вас. Усмихвайте се по-често.

Водолей

Днес се чувствате разсеяни и спешно трябва да направите нещо по въпроса, за да успеете да свършите всички поети ангажименти навреме. Сладките приказки с колеги, близки или приятели ще ви се отразят добре. Организирайте си романтична вечер, без значение дали сте обвързани, или не.

Риби

Звездите ви съветват днес да се ръководите от разума си, а не от чувствата си. В противен случай са възможни доста сериозни грешки. Обмислете всичко, свързано с работата ви. Прекарайте вечерта в любима компания.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*