Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 8 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 8 януари

Астроложката Серафима отговаря на вашите въпроси на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес голяма част от вас нямат настроение, Овни. Въпреки това обаче, сте осъзнали какво искате от живота и това ще ви помогне да вървите напред. Късметът е на ваша страна и ще ви помогне във всеки един аспект. Подкрепа от близък човек.

Телец

Идеи не ви липсват, Телци, само трябва да ги реализирате с повече вяра в собствените умения и способности. Ще получите подкрепа от хора, на които държите, но все пак от вас зависи какви ще са крайните резултати. Неангажиращ флирт ще подобри настроението ви.

Близнаци

Понякога се чувствате безсилни, Близнаци, и днешният ден е точно такъв. Знаете отлично какво трябва да направите, за да се измъкнете от това състояние, но не намирате сили. Ако успеете да погледнете на света от по-позитивната му страна, ще бъдете по-щастливи и по-успешни. Вълнуваща вечер.

НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ ТАЗИ ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК ===>

Рак

Днес усещате прилив на енергия и дори най-трудните предизвикателства ви се струват сравнително лесно преодолими. Отдайте се на повече радостни моменти с близки и приятели. Половинката ви дава любовта, от която толкова много се нуждаете. Забавна вечер.

Лъв

Това, което трябва да направите днес, Лъвове, е да се опитате да овладеете емоциите си. Минавате през труден период и дори има вероятност да изпаднете в лека депресия. Дайте си сметка за това, което сте постигнали до момента, и ще разберете, че то никак не е малко. Не обръщайте гръб на приятелите си.

Дева

Доверете се на собствените си чувства, Деви, и гледайте да не се влияете толкова много от мнението на хората около вас. С половинката нещата не вървят така, както бихте искали и този факт доста ви тормози. Спокойният и градивен диалог може да ви помогне.

Везни

Ще се справите чудесно с дневните си ангажименти, Везни, но ви е нужна помощ от страна на колеги. Погледнете на нещата от позитивната им страна и се отдайте на весели емоции. Ново работно предложение.

Скорпион

Има неща, които ви притесняват у дома. Налага се да бъдете над нещата, за да може да приключите с неотложните задачи навреме. Излезте на разходка с човек, с когото се чувствате добре. Имате нужда да освободите съзнанието си.

ЩЕ ИМА ЛИ ЛЮБОВТА ТИ РАЗВИТИЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК ===> 

Стрелец

Днешният ден е обещаващ, Стрелци. В работата ще постигнете известни резултати, но трябва да сте по-решителни. Вечерта прекарайте с приятели, на които имате пълно доверие. Ще получите отговор на въпрос, който сте задали преди много време.

Козирог

Душевният ви мир ще ви помогне да подредите приоритетите си. В работата всичко върви по план, скоро ви очакват солидни финансови постъпления. Не позволявайте на завистливите хора около вас да ви изкарат от релси. Романтична вечер и приятни изненади.

Водолей

И работата, и хората около вас ви зареждат с положителна енергия днес, Водолеи. Имате известни колебания, свързани с любимия човек, но бъдете сигурни, че всичко ще бъде наред. Дайте най-доброто от себе си, за да осъществите всичките си красиви мечти, звездите са на ваша страна.

Риби

Съдбата ви изпраща позитивна енергия, която ви дава нужния заряд. Съветът ми е в работата да бъдете по-сериозни, за да успеете да се справите с предизвикателствата. В любовта имате големи очаквания, които ще се оправдаят. Забавна и романтична вечер.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*