Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 10 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 10 януари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите ви на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Вие летите високо в този момент, Овни, наслаждавайки се на успеха, който сте постигнали през последните няколко седмици. Днес бихте могли да постигне още една цел, добавяйки чувство на удовлетворение. Можете да планирате почивка или може би кратко посещение на родното ви място. Това ще ви зареди с още повече ентусиазъм. Разширявате хоризонтите си и това няма да ви остави безучастни. Имате хъс да доразвиете една идея, която сте започнали скоро. Тя може да ви донесе много дивиденти. Това е много положително развитие. Направете го!

Телец

Днес може да имате идеи за това как да усъвършенствате своята кариера. Това може да се случи по един малко абстрактен начин – чрез сънища, внезапни откровения или може би видения. Не се колебайте да ги пуснете в действие. Някои от най-прогресивните и успешни идеи са дошли по време на сън. Запишете си всичко нестандартно, което ви хрумне днес.

Близнаци

Всички ваши взаимоотношения трябва да бъдат особено топли и поддържани точно сега, Близнаци. Това е велик ден за формиране на бизнес, лични или романтични връзки. Бизнес партньорства, започнати сега, ще бъдат успешни. Романтичните връзки, чието начало се случва през този период, ще продължат дълго. Бъдете открити, честни и не се страхувайте да говорите онова, което мислите. Може да откриете, че другите споделят вашето мнение.

Рак

Всичко върви чудесно за вашата кариера, Раци. Това може да изглежда твърде хубаво, за да е истина, но бъдете сигурни, че е реално. Събитията може да включват промяна на работата, промоция, повишаване или възможност да намерите нова и по-добра дейност. Но не бива да се отпускате. Много предизвикателства тепърва предстоят, но всичко това трябва да доведе до голямо лично удовлетворение в дългосрочен план. Действайте!

Лъв

Дискусиите с онези, които са близо до вас, могат да доведат до откриването на нови доходоносни концепции. Вие ще изпитате необходимост да се самоусъвършенствате, да затвърдите онова, което знаете и да подобрите вашите умения. Може дори да решите да планирате пътуване до мястото, където можете да разширите знанията си. Всяко пътуване, планирано днес, ще мине гладко. Не се колебайте.

КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ОТГОВОРЪТ Е ЕТО ТУК ===> 

Дева

Емоциите, които са ви завладели от доста дълго време, трябва да ви донесат много удовлетворение днес, Деви. Отношенията на всички нива също могат да бъдат особено обещаващи и успешни. Нова романтична връзка ще бъде консумирана, ревитализирана или ще се пренесе към следващото ниво на ангажираност. Близките приятелства могат да станат по-близки, защото са основани на взаимен интерес. Щастие и удовлетворение трябва да царува и в дома ви днес.

Везни

Отношенията със съседи, братя, сестри или други роднини може да станат малко сложни сега, Везни. За някои вашите скорошни успехи са повод за черна завист. За други вашият личен растеж може да предизвика искрено възхищение. Партньорства от всякакъв род и вид, формирани днес, дават голямо обещание за успех. Те могат да бъдат бизнес, лични или романтични. Не се срамувайте. Хванете вълната и давайте смело напред!

Скорпион

Успехът във вашата работа продължава да ви носи щастие и мир в душата. Днес може да получите уверение, че това не е мимолетно усещане. Има голяма вероятност да бъдете финансово обезпечени за дълго време. Чувствате се силни и здрави, пълни с енергия и издръжливост и сте готови да приемете почти всяко предизвикателство. Движете се напред, Скорпиони, но се движите с повишено внимание.

КАКВО НАИСТИНА ТИ ПРЕЧИ ДА ОСЪЩЕСТВИШ МЕЧТИТЕ СИ? ВИЖ ТУК ===> 

Стрелец

Продължавате да се наслаждавате на успеха и щастието. Самочувствието ви расте, Стрелци. Така е вероятно да привлечете нови взаимоотношения с очарователни хора, които споделят вашето виждане и интереси. Отпуснете се и бъдете себе си. Не е нужно да впечатлявате никого. Те най-вероятно вече ви харесват. Прекарайте вечерта с приятели или се усамотете с нещо, което обичате да правите.

Козирог

Днес вашата чувствителност обединява сили с вашата практичност. Интуитивните прозрения могат да ви подскажат нови идеи, които другите ще приемат с отворени обятия. Не се учудвайте, вашето подсъзнание е на далеч по-практична писта, отколкото може да се предположи. Възползвайте се от тази възможност, докато може, защото тя няма да бъде толкова ясна утре.

Водолей

Днес е един много зает ден за вас, Водолеи. Груповите занимания и бизнес ще ви донесат успех. Колегите ви ще се възползват от вашия опит, за да ви затрупат с малко повече задачи. Съчетайте интуицията с практичното във всичко, което правите. Днес сте особено комуникативни. Не се учудвайте, ако общественото признание се изпречи на пътя ви.

Риби

Финансовият успех през последните няколко седмици може да изглежда прекалено хубав, за да е истина, Риби. Сега може да направите още една крачка напред. Това би трябвало да ви накара да се почувствате щастливи. Но имайте предвид, че успешната вълна може да предизвика и известна несигурност за това дали този цикъл ще продължи. Вероятно за известно време ще е така. Може би е добра идея да спестите или да инвестирате средства, ако имате нещо заделено настрани. Само така ще се чувствате по-сигурни в бъдещето.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*