Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 1 май

Дневният хороскоп на Серафима за 1 май

Имаш любовни проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес бъдете верни на всички онези хора, които ви подкрепят в трудни моменти. В професионален план предстои промяна. Близки ще ви помогнат да се справите със задачите. Победата ви е гарантирана!

Телец

Меркурий днес навлиза в знака на Телец. Планетата подкрепя бизнес начинанията, което означава, че всичко, свързано с работата, ще върви нагоре. Добър ден за пътувания и командировки. Не рискувайте прекалено много!

Близнаци

Меркурий в Телец ще повлияе добре и на вас, Близнаци. Ще ви се отворят много врати, ще ви се дадат много възможности. Очаквайте пари и нови материални придобивки. Обединете усилията си с тези на партньорите си и ще постигнете блестящи резултати.

Рак

Голяма част от представителите на зодия Рак се нуждаят от промяна. Днешният ден е подходящ за взимане на генерални решения. Излезте от ограниченията, отървете се от страха, който ви спъва. Действайте активно и няма да съжалявате.

Лъв

С лекота ще постигнете всичко онова, към което се стремите днес. Успехи и на работа, и в личен план. Звездите ви препоръчват да пътувате и да се срещате с нови хора. Ден за революционна промяна. Очакват ви светли дни.

КАКВО РЕШЕНИЕ ДА ВЗЕМЕШ В ЛЮБОВТА? КОНСУЛТИРАЙ СЕ С НАШАТА АСТРОЛОЖКАТА СЕРАФИМА! 

Дева

Днес не отказвайте срещи, Деви. Хората, с които ще се видите, ще изиграят важна роля в кариерата ви. Организирайте си пътуване, отделете време и за приятелите си. Бъдете лоялни и изпълнете обещанията, които сте дали.

Везни

Днес ще ви се наложи да направите компромис в името на важна цел, Везни. Приемете протегнатата ръка и не отказвайте помощ – това в никакъв случай не ви прави по-слаби. Голяма част от вас днес ще получат нова насока. Разумните рискове са позволени.

Поискай любовен хороскоп за теб и твоя любим от Серафима на e-mail serafima.horoskop@gmail.com

Скорпион

Меркурий, Марс, Венера и Слънце ви наблюдават от знака на Телец, Скорпиони. Много внимавайте какво правите и какво говорите. Вместо да се борите сам, обединете усилията си с другите. Не всички мислят как да ви навредят. Ще имат успех онези, които умеят да работят в екип.

Стрелец

Недейте да вредите на другите, Стрелци. Вместо това, помагайте и подкрепяйте. Помнете, че и доброто, и лошото винаги се връщат десетократно. Пътувайте, срещайте се с различни хора и заложете на положителните емоции.

Козирог

Денят може да е празничен, но голяма част от Козирозите продължават да се трудят. Днес с лекота ще се справите с всичко. Включете се в нови проекти и в най-близко бъдеще ще имате успех. Ще ви се наложи да поемете известен риск.

Водолей

Денят е с положителни вибрации за вас, Водолеи. Ще направите малка, но много важна крачка към по-добра работа и голяма любов. В следващите месеци никак няма да ви е лесно, но ще се чувствате удовлетворени. Вярвайте, че ще живеете щастливо и това наистина ще се случи.

Риби

Прекрасен ден за творчески инициативи, пътувания и пазаруване. Необвързаните ще срещнат любовта. Днес не се колебайте, а действайте смело и тръгнете в желаната от вас посока. Излизате от труден период. Очакват ви успешни и светли дни.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*